.: Rychlé menu: navigace .:. odkazy .:. kategorie .:. vyhledávání .:. archivy .:. autoři :.  

20.06.2003



White Dog mi položil tuto zásadní otázku. Zamyslel jsem se, a zde je mé doporučení:

Co se týče jídla, doporučuji buď restauraci Ameno (Riegrova 8, kousek od zastávky Poliklinika Sever), kde vaří výbornou mexickou a italskou kuchyni (doporučuji: Burrito se špenátem), nebo novou řeckou restauraci Castello, která je přímo na rohu náměstí Přemysla Otakara II. v suterénu domu s čínskou restaurací (to nepřehlédnete). Doporučuji cokoliv a k tomu zaziki.

Kousek od této řecké restaurace, na Senovážném náměstí, je DK Metropol. Socialistický „kulturák”, ovšem najdete tam velmi dobře vybavenou kulečníkovou hernu a zezadu i kinokavárnu.

Když budete chtít jít do kina, zkuste buď multikino Cinestar nebo malá kina Vesmír nebo Kotva.

Pokud máte rádi jízdu na kole nebo kolečkových bruslích, projeďte se třeba na Hlubokou — podél Vltavy je to hezká projížďka... Ovšem pokud jste náročnější turista, zkuste si na tom kole dojet na Kleť a zajít na hvězdárnu.

A když budete mít víc volného času, můžete si zajet třeba do Krumlova nebo se jen tak courat zadumanou krajinou okolo Třeboně.

Určitě jsou i jiné možnosti, jak a kde se v Budějcích zabavit. Ale já napsal pouze ty, které jsem sám zkusil a které se mi líbily...


Zadal Arthur Dent, 20.06.2003 14:26:49, 2 komentáře...,
TrackBack URL tohoto příspěvku je http://www.maly.cz/tb.php/265

Zpět na článek

HotLinks
Zobrazit komentáře v chronologickém pořadí

Díky! - White dog (web)

Začátkem srpna využiju.
    


V Českých Budějovicích - George K. (web)

by chtěl žít každý.

Kromě mě, teda.
    
HotLinks
Zpět na článek