.: Rychlé menu: navigace .:. odkazy .:. kategorie .:. vyhledávání .:. archivy .:. autoři :.  

04.09.2003



Dnes jsem měl to štěstí, že jsem se zúčastnil velmi zajímavé, ba přímo velkolepé podívané. Ano, šlo o dramatický dokument Mufíme si pomáhat.
O co přesně šlo nebudu do detailů prozrazovat. Proto jen ve stručnosti: na letošním Karlovarském filmovém festivalu došlo ke krádeži loutky, která nepochybně patří do zlatého fondu našeho kulturního dědictví. Ano, šlo o Mufa-supermufa z legendárního Studia Kamarád. To ovšem nemohli naši hrdinové — Muf team — nechat jen tak. Rozjeli pátrací akci a po mnoha peripetiích nakonec Mufa našli. Zdálo by se, že jim v tom pomohla trocha štěstí, ale to, jak víme, přeje připraveným.
A jak se k únosu vyjádřil sám Muf? Jaký byl konec celé akce? Je zbytečné dále prozrazovat. Vězte však, že nalezením Mufa příběh nekončí.
Jak to tedy celé dopadlo? Buď si závěr dobrodružství přečtěte na jiných stránkách, nebo se na toto dílko, vpravdě převratné, běžte podívat sami. Na představení, kterého jsem se účastnil já, celý sál na konci nadšeně aplaudoval.
A pokud bude během produkce ohlášena přestávka, neodcházejte, i ta stojí za to.
Na závěr bych chtěl poděkovat známému (nejen)internetovému publicistovi, Filipu Rožánkovi, že mě na možnost shlédnout tento filmeček zprostředkovaně upozornil.



Zadal White Dog, 04.09.2003 22:00:44, 2 komentáře...,
TrackBack URL tohoto příspěvku je http://www.maly.cz/tb.php/409

Zpět na článek

HotLinks
Zobrazit komentáře v chronologickém pořadí

skvělý je to - Adam Javůrek (web)

Jo, jo, taky jsem si tam párkrát umřel smíchy. Skvělý to bylo. Nekompromisně požaduji, aby se Muf vrátil do vysílání České televize! Okamžitě! Teď! Hned!
    


 - pixy

Věčná škoda, že jsem se tam nedostal - a to mě Tomáš zval už víc jak týden předem... :/ Nějak se to nedaří - i sraz v Praze je zrovna když mám dovolenou (zase nepotkám Arthura na vlastní oko)...{wink}
    
HotLinks
Zpět na článek

Hodnocení: 4

bodbodbodbod
Čím víc psů tím líp. Pět psů je maximum.