.: Rychlé menu: navigace .:. odkazy .:. kategorie .:. vyhledávání .:. archivy .:. autoři :.  

22.09.2003



Početl jsem si u Létající Mersky o nové ranní show Evropy 2. Na jednu stranu jsem se otřásl odporem, na stranu druhou mne to donutilo k zamyšlení...

O co jde? Jde o takový „test věrnosti”. Dívka zavolá do rádia, bonzne telefonní číslo svého partnera a jistá Simona dotyčnému zavolá a testuje, jestli je té své opravdu věrný. Ptákovina na n-tou, jenže dnešní nachytaný prohlásil, že má „vztah jen tak napůl” a dokonce ji pozval na pokoj... A tím si to totálně pokonil, protože jeho vyvolená samosebou poslouchala...

Pokonila si to i ta vyvolená... Co je to za vztah, když na sebe líčí takové pasti pasti pastičky??? Mám dojem, že dotyčná dívka je tak trošku hysterická. Čeho tím chtěla dostáhnout???

Ve vztahu si ti dva buď věří nebo ne. A něco takového jako "důkaz věrnosti" bohužel neexistuje. (Tohle krásně pochopili jedni naši známí. Když on odjíždí na služební cestu, balí mu ona do kufru čisté slipy se slovy abys mi neudělal ostudu...)

A když jsem si přečetl komentáře, zamyslel jsem se nad tím, jestli jsou muži opravdu takoví idioti, kteří jsou schopni kvůli mlhavému příslibu nějakého „dobrodružství” udělat cokoli?

Budu opět volně citovat klasika mezi „mužskými výzkumníky”, Davea Barryho:

Chlapi uvažují asi takto: Ano, tahle dívka se mi líbí, báječně si rozumíme a klape nám to spolu. Ale mohlo by se stát, že si ji teď vezmu, prožijeme spolu plný a bohatý život a ve stáří podnikneme cestu kolem světa. Půjdeme po pláži, budeme se držet za ruce a v tu chvíli půjde naproti nám patnáct nejhezčích topmodelek světa, budou mne zvát do baru a já s nimi nebudu moct jít!

Navíc prý každý zadaný chlap žije ve stálém traumatu, že zatímco on je doma v pohodě se svou milou ženou a dívá se na televizi, tak někde jinde si v té samé chvíli milióny nezadaných mužů užívají nevázaného sexu. Ve skutečnosti milióny nezadaných mužů v té samé chvíli sedí u svých televizí a jedí chipsy.

Takže rada na závěr pro všechny zadané: Zavolá-li vám nějaká slečna a bude-li vám tvrdit, že vás děsně miluje, odpovězte ji: „Bohužel, slečno, jsem šťastně ženat (zadán)!” Pokud je to test věrnosti, vaše drahá polovička to ocení. A pokud ne, stejně o nic nepřijdete!


Zadal Arthur Dent, 22.09.2003 11:35:34, 14 komentářů...,
TrackBack URL tohoto příspěvku je http://www.maly.cz/tb.php/460

Zpět na článek

HotLinks
Reakce na jiných stránkách (TrackBack)
MENTÁLNÍ AZYL: Test věrnosti ke stažení
Zobrazit komentáře v chronologickém pořadí

Tohle fakt někdo dělá??? - White dog (web)

Myslim ten test na nějakym rádiu? To jsou ale debilové, to snad není možný...
    

Re: Tohle fakt někdo dělá??? - Mers

Ano, ano zlatíčko, od pondělí do pátku vždy někdy mezi 6 - 9 hodinou ranní na rádiu Evropa 2. Sakra to je skoro jako reklama :o)))) Merska
    

Re: Tohle fakt někdo dělá??? - White dog (web)

Nojo, teď jsem se vrátil z oběda a v hospodě bylo puštěné rádio a dělali tam propagaci téhle úchylné akce. Je to tak.
    

Re: Tohle fakt někdo dělá??? - Láďa Rejpal (web)

Však hádejte, kdo moderoval na Evropě 2? Váš veleoblíbený LEOŠ MAREŠ {smile}.
    

Re: Tohle fakt někdo dělá??? - Mers

Musím reagovat :o)
Mareše jako "Pána Kožichů" nesnáším, jehio písně ignoruji a všemožně se vyhýbám jejich poslechu,
ovšem jeho moderování na rádiu nebo v "ESU" se musím zastat.
Nejen že má vtipné reakce a jeho spojení s Hezuckým je dobré, ale i to "Eso" na které jsem se v době moderování Zombee, Pergnerové či Partyšové (to bylo fakt děsný !!!!) nemohla dívat, je teď bez chyby. Konečně to totiž dělá někdo, kdo se o muziku a hlavně o její producenty zajímá, a něco o nich ví !
NEZABÍJEJTE MĚ !
Merska
    


Arthure .... - Mers

naprostou pravdu díš, a pánové vemte ho za slovo, nikdy nevíte kdo poslouchá.
Ucho je věčné :o)))))
Merska.
    


 - maja (web)

evropa 2 je pseodorádio, předpokládám, že to poslouchá pouze mládež 18 mínus s machršňůrou na krku, přelaďte na beat
{smile}
krom toho, ten rozhovor "podezíravá dívka - nevěrný hoch" byl nesporně nahraný
    

Re: - rony (web)

a poculi ste ten problem, ktory sa svojho casu stal na valentina vo vysielani Fun radia na slovensku?

chalanisko zavolal do funka, oni vytocili jeho priatelku a ona zacala "ahooj ahooj, milacik" on na to vybalil, ze ju kasle a uz tri mesiace ma niekoho ineho. skoncilo to jej zufalym "ze je tehotna"...

na valentina fasa {wink} mam to niekde ako mp3
    


Re: - Zddddd (web)

Tak třeba já poslouchám E2 jen kvůli těm hláškám,Mrázkovi a testu vernosti.Je to docela prdel,když nějakýmu kořínkovy vykládá koc,kterou nikdy neviděl,jak je krásnej a on jí to žere s nosánkem nahoru.A když se mu ozve ta jeho,tak blekotá jak malej jarin.....Po deváté ladím rádio *HEY*
    


Pokud - Jiri Krakora

to nebylo nahrané, tak ten kluk byl blbec. Nechápu, jak někdo může žrát, když mu zavolá úplně cizí holka a řekne mu, že ho miluje. Nevěra se může klidně stát, ale s holkou, kterou znám, a kterou, pokud možno, nezná moje přítelkyně.
Tedy, né, že bych byl své přítelkyni nevěrný. Mluvíme tady jenom jako, přeci, že? {smile}
    

Re: Pokud - Moras

Jistě, manželka - to je na trvalo (máme už tři děcka). A když už nevěra, tak určině ne dohodnutá přes telefon! A aby vůbec ta nevěra byla, muselo by to být lepší (a to nezjistím po telefonu) než s manželkou, jinak to asi postrádá smysl, ne??
Sexuální ATLETI, kteří TO musí mít s KAŽDOU jsou asi dost výjimka.
    


nesouhlas - Mamlas

... milióny nezadaných mužů v té samé chvíli sedí u svých televizí a jedí chipsy ... Nesouhlasim - ja chipsy nerad {smile}
    

Re: nesouhlas - Arthur Dent (web)

To se nevylučuje... Další milióny sedí u televiZe a nejedí chipsy, protože je nemají rádi!
    
HotLinks
Zpět na článek