.: Rychlé menu: navigace .:. odkazy .:. kategorie .:. vyhledávání .:. archivy .:. autoři :.  

16.11.2003



V MF Dnes vyšel v pátek rozhovor s údajným sexsymbolem a modrookým hřebcem Franco Nerem. Bohužel se velká část rozhovoru vytratila. Mě se však podařilo chybějící otázky a odpovědi získat a mohu je tedy použít exkluzivně pro Převážně neškodný.

Komu se nechce číst originální rozhovor pro MF dnes, tomu stručně vysvětlím o co v něm šlo.
Italský herec, playboy a samec každým coulem přijel do Prahy natočit jistý film, ve ktrerém jde (jak jsem se dočetl) hlavně o defloraci Lucie Vondráčkové. Při té příležitosti se slavný milovník rozpovídá o životě, ženách, jídle a vůbec. A také o tom, že chtěl být lékařem. Bohužel v příloze MF dnes bylo málo místa a tak museli korektoři a redaktoři celý článek podstatně zkrátit. Zkrátili hlavně onu medicínskou pasáž článku.
Naštěstí jeden tajný informátor sehnal záznam celého rozhovoru, který si zde dovoluji publikovat.

Nejprve co bylo zveřejněno:
Čím byste byl, kdybyste nebyl hercem?
Určitě bych se stal lékařem. Jsem blázen do medicíny. Hodně jsem to studoval a taky jsem hodně studoval o lidském těle. Znám hlavně gynekologii, protože mám rád ženy a ženská těla, která jsem hodně studoval. Taky často natáčím ve všech možných koutech světa a vždycky si s sebou beru celý kufřík léků. Ze začátku se mi smáli, že jsem starý hypochondr, ale když jsem několikrát za sebou vyléčil celý štáb, tak přestali.

A jak rozhovor pokračoval (aneb co otištěno nebylo):

Zajímal jste se pouze o gynekologii?
Ale kdepak! Gynekologie sice byla z pochopitelných důvodů hlavním oborem, ale intenzivně jsem studoval i jiné obory medicíny.
Můžete uvést příklad?
Ovšem. Například oční lékařství. Mám totiž nádherné kovově modré oči. A na ženách a dívkách mě také oči velmi fascinují. Kolegové se mi občas posmívali, ale jednou jsem na jednom natáčení asistentovi kameramana provedl operaci šedého zákalu pomocí jehly a brčka. Zachránil jsem mu zrak a kolegové se mi už neposmívají.
Také se velmi intenzivně zajímám o otorinolaryngologii — myslím že se to česky řekne Nosní Ušní Krční. Mám totiž velice rád ženy a dívky a velmi mi vadí když některá z nich kašle nebo ji teče nějaký sliz z ucha. To pak opráším své znalosti a okamžitě ji vyléčím. Jednou na jednom natáčení v Americe jsem takhle...

Velmi zajímavé. Můžeme přejít k...
Dále jsem velmi dobrý v zubním lékařství. Miluji totiž ženy a neznám nic horšího, než když některé při líbání vypadne plomba. To pak vytáhnu nářadí a okamžitě to dám do pořádku. Jsem velmi zručný dentista.
Fascinuje mě také kožní lékařství. Při mé známé vášni k ženám a sexu je to jistě pochopitelné. Nemohu běhat s každou vyrážkou k doktorovi, to jsem se to raději naučil léčit sám.

Děkuji za vyčerpávající odpověď. Můžeme přejít k dalšímu tématu?
Ovšem. Protože zbožňuji ženy, zajímal jsem se také o psychologii a psychiatrii. Neznám nic úžasnějšího než odkrývat skrytá zákoutí ženských duší a provádět různé psychoterapie.
Také mě vždy fascinovala ortopedie. Hlavně proto, že naprosto zbožňuji krásné ženské nohy.
Ovšem jednou z mých největších vášní je pro mě patologie. Víte, jako pravý italský milovník bych nikdy nesnesl pomyšlení, že ženu, kterou jsem miloval, bude po její smrti pitvat někdo jiný než já. Propracoval jsem se v patologii velmi daleko. Dokonce jsem jednou při natáčení ve Francii...

Dovolíte poslední otázku? Jsou vaše encyklopedické znalosti z oblasti medicíny pouze důsledkem vaší lásky k ženám?
Ale kdepak. Je to trochu jinak. Před lety jsem velmi toužil po tom, zahrát si v nějakém lékařském seriálu. Připravil jsem se velmi pečlivě. Byl to seriál z nějaké nemocnice na periferii jakéhosi města. Bohužel mi mou roli vyfouknul nějaký Josef Abrhám



Zadal White Dog, 16.11.2003 17:05:07, 2 komentáře...,
TrackBack URL tohoto příspěvku je http://www.maly.cz/tb.php/588

Zpět na článek

HotLinks
Zobrazit komentáře v chronologickém pořadí

Hi hi - Lukyn.cz (web)

Česká soda hadr ... {smile}
    


 - pan Ma Fra Á ES (web)

opravdu šokující odhalení!
    
HotLinks
Zpět na článek