.: Rychlé menu: navigace .:. odkazy .:. kategorie .:. vyhledávání .:. archivy .:. autoři :.  

13.12.2003



Santa Klaus byl z té „házecí” stránky odstraněn {sad}
Také vám vadí upřednostňování toho tlustého hnusného starce Santa Clause před Ježíškem (například). Tak si s ním hoďte! A líbí se vám Hvězdné války? Tak neváhejte ani vteřinu!

Dvě flashové hříčky.

Pokud chcete zkusit, jak daleko hodíte Santa Klausem pomocí katapultu a dvou skřítků, podívejte se sem. Prvním kliknutím na katapult se tento stroj rozjede, podržením myši určíte napnutí katapultu. Podaří se někomu hodit více než 350 metrů? Mě se povedlo jen 349,9.

A jestli nevíte, o co jde ve Hvězdných válkách, podívejte se sem. Krátká animace s rapovou hudbou a zpěvem vám vše objasní.


Zadal White Dog, 13.12.2003 15:16:00, 16 komentářů...,
TrackBack URL tohoto příspěvku je http://www.maly.cz/tb.php/649

Zpět na článek

HotLinks
Zobrazit komentáře v chronologickém pořadí

350,4 hozeno... - Raven (web)

jo ja sem hodil 350,4 - heč! :D a to asi na čtvrtej pokus... :D
    


 - DFly (web)

350.4 je maximum
    


 - pixy (web)

Tak já fakt nevim. Pořád dokola jen 349.9 a navíc mi to ve výsledném okně píše 349.1... A víc to fakt nejde... {sad} Nemůže být chyba ve Flashi? {smile}
    

Re: - pixy (web)

A dělá to všem taky tu nesrovnalost 349.9 vs 349.1 - viz [pixy.cz/temp/santa.jpg]
    

Re: - White Dog (web)

Dělá. Na Apple eMac (MacOS X).
    


 - lummox (web)

350,4, víc to asi vážně nejde
    


 - johnny (web)

350,4, i kamarád pařan asi 5x 350,4 {smile}
    


350,4 - kuta (web)

Víc prostě nejde.
    


Prosba o pomoc - pixy (web)

Tak tohle mě už vážně zajímá. Jestli jsem tak levej (což samozřejmě nevylučuju), anebo je opravdu nějaký problém s tím Flashem.

Už jsem dospěl do stádia, kdy skoro spolehlivě hodím podle volby prakticky cokoli - třeba 334,3 nebo 349,9 metrů. Ale víc už mi připadá technicky nemožné (leda že tam je nějaká finta fintovní, na kterou jsem já truhlík nepřišel - tak se mi prosím nesmějte)...

Natažení páky není úplně plynulé - je krokové a o další krok víc se jít nedá. Pokud se začne natahovat v určitém místě a natáhne se na tohle maximum, udělá to těch 349,9 m; víc natáhnout nejde. Pokud se ovšem začne o sebemenší kousek později, tak na konci ten vozík poskočí znatelně dopředu a skončí to s hláškou, že páka byla přetažena - i když je to zaručeně na stejné úrovni jako v předchozím případě.

Může mi někdo prosím popsat co nejpřesněji postup hodu 350,4 metrů, případně dodat obrázek (nebo aspoň srovnat výsledný obrázek s tím mým pixy.cz/temp/santa.jpg )? Nemůžu se totiž zbavit podezření, že to má co dělat se zaokrouhlovacími chybami a rozdílem mezi vašimi Pentii a mým riscovým PPC G4... :/
    

Re: Prosba o pomoc - Arthur Dent (web)

Já do toho mám nejmíň co žvanit, já hodil asi 220 metrů, ale - jestli se tu neklube něco závažnějšího? Něco jako byla chyba v dělení u prvního Pentia!

Až pak bude ten rozhovor s objevitelem chyby v G4, a tam budeš říkat: "No, přišel jsem na to tak, že jsem házel Santa Klausem a nemohl jsem hodit dál než 349.9 metrů...", tak to si s chutí nahraju a budu si to pouštět na Silvestra místo Petra Novotnýho! {smile}
    


Re: Prosba o pomoc - White Dog (web)

A sakra! Možná jsi na to kápnul! Já hodil maximálně 349.9 a kolega také. Oba jsme to zkoušeli na počítači Apple eMac G4 800 MHz. Ještě to zkusím doma na PC Win 2000 Pro - AMD 800 MHz. Pokud tam hodím těch 350,4 tak to začnu zkoumat podrobněji.
    

Re: Prosba o pomoc - White Dog (web)

Vypadá to, že i na procesoru G5 je maximum 349.9 metru. A také to ukazuje "349.1", ačkoliv v levém horním rohu je 349.9.
    

Re: Prosba o pomoc - Arthur Dent (web)

To bude bezvadný: "Čeští bloggeři objevili chybu ve Flash pluginu pro Macintosh při vrhání Santa Klausem..."
    


Re: Prosba o pomoc - Arthur Dent (web)

Ještě mě napadá: Zkuste ten snapshot poslat tvůrci toho Flashe...
    


350,4 - jerry.hadr (web)

350,4 vic jsem nevidel... '-)
jerry
    


Santa comeback - Petr Weida (web)

V hrani Santy muzete pokracovat na:

[games.tiscali.cz/temp3/santa/]
    
HotLinks
Zpět na článek