.: Rychlé menu: navigace .:. odkazy .:. kategorie .:. vyhledávání .:. archivy .:. autoři :.  

07.05.2003



Pixy se přiznal, že je ufon, vzápětí i Medvídek Pů a než dnešek skončí, možná zjistíme, že ufoni jsou skoro všichni čeští bloggeři. Ivo A. Benda si jistě mne ruce při představě toho, jak mu jeden po druhém zvoní u dveří a žádá o evakuaci.
K příznakům ufonismu bych přidal možná ještě to, že si nemyslím, že „je čas na další akci” a ani nechci „bejt v poho...”, že je mi jedno s kým spí Sagvan Tofi a Daniel Procházka, že nechápu, proč je Leoš Mareš řazen mezi zpěváky a nevím, co udělala Rola Brzobohatá význačného, že se o ní píše jako o celebritě.
Dalším příznakem je, že jsem až včera zjistil, že se hraje mistrovství světa v hokeji...
No a v neposlední řadě mám mobilní telefon bez MMS.
Nerozumím zábavě na Nově.
Nerozumím ani zábavným pořadům na ČT.
Netoužím mít nejrychlejší a nejnovější auto.

Jsem asi fakt ufon...

Na druhou stranu, když vidím, jak to ti ufouni vedou, tak snad radši zůstanu tady... I když v tomto „světě cílových skupin” nepatřím do žádné.


Zadal Arthur Dent, 07.05.2003 9:34:27, 10 komentářů...,
TrackBack URL tohoto příspěvku je http://www.maly.cz/tb.php/110

Zpět na článek

HotLinks
Zobrazit komentáře v chronologickém pořadí

Opačné příznaky - Lendys

Hmhmhm:-?
To je pohled z druhé strany. A já si vždycky myslela, že právě opačné příznaky, než ty vyjmenované, jsou známkou "ufonismu" {big grin}
Nevím, kam zařadit sebe. Obvykle nepasuju do žádné škatulky. Nejspíš založím něco mezi nějakou tu NIO nebo v anglickém akronymu NIP - normálně identifikovatelnou osobu, ovšem v češtině to zní jako Neo z Matrixu :o)aaah :-P, tak to může být zavádějící
    

Re: Opačné příznaky - Arthur Dent

Když vycházíme z toho, že jsou ufoni na Zemi v menšině, tak nemohou být ty příznaky obrácené... Aspoň se mi zdá, že by pak muselo být z deseti obyvatel "civilizovaného světa" sedm ufounů...
    

Re: Opačné příznaky - Lendys

No právě? Kdo ví, jestli už nás neovládli {big grin} Východisko, že jsou ufoni jen v menšině, je jen lidská domněnka{smile}
    

Re: Opačné příznaky - pixy

Tezko... To by n@va nemohla mit 75% sledovanost, hypermarkety by zkrachovaly a Michal David by prodaval monterky Leosum Maresum.

BTW, ze je nejaky hokej, jsem zjistil az kdyz jsem se zajimal, proc z okolnich domu zaznivaji synchornni skreky v pravidelnych intervalech. A mezi nami: hokej v kvetnu? Vam to VAZNE nepripada divny?
    

Re: Opačné příznaky - Trillian (web)

hokej v květnu? on byl nějaký hokej? ještě, že to nesleduju :o))

KDO je či byla Rola Brzobohatá? a co provedla rodičům, že jí dali takové jméno?
    


O čem se to bavíte? - White dog

Kdo je to Sagvan Tofi, Daniel Procházka, Leoš Mareš, Rola Brzobohatá? Ta jména jsem nikdy neslyšel.
Na druhou stranu sleduji MS v ledním hokeji. Se Slováky to byl parádní zápas. Doufám že porazíme nejen Rusko ale i soupeře v semifinále a finále a po roční pauze zase vyhrajeme zlato!!!
    

Re: O čem se to bavíte? - Arthur Dent

No vidíš... Je vidět, že nečteš Spáj ani Storko, takže nevíš, co je in {smile}

(To je další příznak: Netoužím být frikulín ani "trendy")

Pozn. Frikulín je označení pro ty, co jsou za všech okolností free, cool a in.
    

Re: O čem se to bavíte? - Lendys

Co takhle zavést "nonin"? {smile} In je být ne-in /nonin/.
BTW:Procházku, Brzobohatou taky neznám a ty zbylé dvě individua :-P zrovna moc nemusím. Ovšem nevědět že je MS v hokeji to je ale opravdu opravdu velký...velký nedostatek {big grin}
    

Re: O čem se to bavíte? - Arthur Dent

Já to měl taky tak, a pak jsem otevřel několik čísel SPY a zjistil jsem, že právě Procházka a Brzobohatá jsou FAKT CELEBRITY, protože jsou v každém čísle a vyjadřují se ke kdečemu.
Ale ono to bude spíš tak, že ti lidé, o nichž tam píšou, tvoří jakési "akvárium" tzv. celebrit, svět sám pro sebe, který si vystačí a slouží jen k tomu, aby ho ostatní zvenčí okukovali, svět, kde nejdůležitější je s někým chodit / spát / rozcházet se / ženit se / rozvádět se a chodit na večírky. Svět plný virtuálních umělců a sportovců, kteří jednou něčeho dosáhnou (někdy ani to ne) a pak se jen objevují na rautech a párty.

Smůla je, že spousta lidí právě tyhle zprávy hltá a připadá jim, že to "akvárko" je skutečný život a oni jsou úplně mimo!
    


Rola - vojta

Rola Brzobohatá je významná jenom tím, že má opravdu, ale opravdu velký kozy.{smile}
    
HotLinks
Zpět na článek