.: Rychlé menu: navigace .:. odkazy .:. kategorie .:. vyhledávání .:. archivy .:. autoři :.  

07.05.2003



Už jsem se tu rozohňoval nad IQ a TV Nova, a to jsem ještě nečetl jejich Prohlášení o způsobu nakládání s osobními údaji. To je opravdu dílo!
Píše se zde hned na úvod Souhlasím s tím, aby mnou poskytnuté výše uvedené údaje byly zpracovány pro další využití na dobu neurčitou za účelem zasílání nabídek produktů a služeb či informací o produktech nebo službách osobami patřícími do finanční skupiny NOVA HOLDING, a.s.
Pokud si ovšem chcete zkusit ten test nanečisto, musíte se zaregistrovat a tedy i souhlasit s tím, že vám Nova bude posílat reklamní nabídky a z mailu na vás pravidelně bude vyskakovat Zaza a upozorňovat vás na knihu receptů Adély Gondíkové...
Ovšem ať vám vyjde co vám vyjde, nezapomeňte si pak od výsledku odečíst 10 bodů — právě za souhlas s těmito podmínkami.


Zadal Arthur Dent, 07.05.2003 13:37:19, 8 komentářů...,
TrackBack URL tohoto příspěvku je http://www.maly.cz/tb.php/113

Zpět na článek

HotLinks
Zobrazit komentáře v chronologickém pořadí

Ale Arthure, co to píšeš? - White dog

Jistěže Prohlášení je hloupé. Ale je na každém jestli bude souhlasit nebo ne.
Vzpomínám si že když jsem šel v roce 1996 na koncert Rolling Stones tak na vstupence bylo, že pokud mě někdo z pořadatelů na koncertě např. vyfotí tak může s moji fotkou dělat co chce a zveřejnit ji kde chce bez jakýchkoliv nároků z mé strany. Přesto jsem na koncert šel. Je na každém jak se rozhodne.
Tvoje rozhořčení dost dobře nechápu. Hlavně ale nechápu proč zrovna ty máš zapotřebí koukat na nějaký test na TV H@vna (tedy Nova).
Test IQ na Nově má s IQ testem společného asi tolik jako španělský ptáček se Španělskem. Jde o show, bavení lidí a estrádu. No a do názvu si dali populární zkratku IQ.
    

Re: Ale Arthure, co to píšeš? - Arthur Dent

Je tam trosku rozdil. Kdyz nekdo pouzije fotku, asi te to nebude obtezovat, ale reklama do schranky asi ano.
    

Re: Ale Arthure, co to píšeš? - HUB

Prostě další SPAM...
    

Re: Ale Arthure, co to píšeš? - Global.asa Wenca

Omyl! Pokud se zaregistruješ a tím pádem odsouhlasíš, že ti můžou posílat reklamu, tak to rozhodně není SPAM, ale Tvoje blbost. SPAM by to byl, pokud by tě s tím otravovali bez tvého souhlasu. (A vvvvo tom to je!)
    


Re: Ale Arthure, co to píšeš? - White dog

Pokud někdo moji fotku použije v časopise pro dámy s titulkem "Nejlepší samec všech dob" tak mě to skutečně vadit nebude.
Pokud ti Nova bude posílat spamy tak si do emailového klienta přidej filtr.
Nebo to udělej tak jako to dělají všichni - použij vymyšlené údaje.
    

Re: Ale Arthure, co to píšeš? - Arthur Dent

Tys to prohlášení nečet, že??? Tam je dál napsáno, že si ten kontakt ověří zda existuje...
Ta fotka v casopise pro dámy ale rozhodně nebude obsahovat tvou adresu a celé jméno.

Souvislost s IQ je ta, že podle mně jen mentálně ochablý jedinec může dobrovolně dát svou adresu někomu, kdo mu slibuje, že mu bude libovolně dlouhou dobu posílat spam...
    


Odvolání souhlasu - Lukáš Mižoch

Já pouze připomínám, že souhlas se zpracováním osobních údajů lze kdykoliv bez udání důvodu písemně odvolat (např. den po vysílání IQ testu). {smile}
    

Re: Odvolání souhlasu - Arthur Dent

Správně, je to tak. Ale jsme v Čechách a já bych moc nevěřil tomu, že ta adresa mezitím nebyla zpracována, uložena a nemůže být časem ukradena a prodána.
    
HotLinks
Zpět na článek