.: Rychlé menu: navigace .:. odkazy .:. kategorie .:. vyhledávání .:. archivy .:. autoři :.  

14.05.2003



Opět byl odvolán železný Vladimír Železný a tentokrát asi definitivně. Takže asi skončí i můj oblíbený adrenalinový pořad Volejte řediteli.
Na rozdíl od předchozích dvou odvolání ředitel „chápe” a „plně akceptuje”... Železný, který byl pro Novu tím čím Bill Gates pro Microsoft, v této republice dal novou náplň slovu „demagog”, posunul hranici obecného vkusu ještě hlouběji než ji kdy posunuly socialistické seriály a vysvětlil celému národu, že bez práce nejsou koláče (sledovanosti).
Ať na jeho místo nastoupí kdo chce, těžko to bude tak výrazná a kontroverzní osobnost. Nechme se ale překvapit...


Zadal Arthur Dent, 14.05.2003 19:27:15, 4 komentáře...,
TrackBack URL tohoto příspěvku je http://www.maly.cz/tb.php/135

Zpět na článek

HotLinks
Zobrazit komentáře v chronologickém pořadí

A sakra... - nonsense

... kdo mi ted bude prat dobrou chut-pokud budu prave obedvat???
    

Re: A sakra... - HUB

NO, teď nevím ! Má smysl žít dál, když už se nebudu v sobotu smát ? Já ten pořad opravdu žeru !! Fakt ! DOufám, že někoho napadne to prodávat na DVD ! To by bylo žůžo !! Pouštěl bych si to 7× denně ..
    

Re: A sakra... - Lendys

Jako, sice mi někdy železný ve Volejte řediteli pil krev, ale chybět mi bude, jen co je pravda {smile}. U nás doma to byl vždycky rituál při obědě. Nejdřív šlo jen o takovou zvukovou kulisu nebo nás ze začátku zajímalo, co plánují za filmy, až se z toho nakonec stala závislost :-P
    


 - JM

Ahoj, já si myslím, že Vovka si najde jinou příležitost, jak dát najevo svou nesporně vysokou inteligenci, která určitě degradovala při sobotních "koláčích", možná se trochu vrátí na zem k normálním lidem a třeba si i uvědomí jak bylo těch bezmála 30 minut v posledních 9,5 letech povětšinou trapných a plných sebechvály i sebelítosti. S pozdravem "klidné zažívání po klidné chvíli při obědě". m.
    
HotLinks
Zpět na článek