.: Rychlé menu: navigace .:. odkazy .:. kategorie .:. vyhledávání .:. archivy .:. autoři :.  

20.05.2003



Kdo z nás by neznal Ivo Aštara Bendu? Zná ho Filip Rožánek, zná ho Pooh.cz, známe ho i my a jak vidno, zná ho i Česká televize.
Někteří tvrdí, že je blázen, jiní tvrdí, že je „obchodník s duchovnem”. Jeho Aštar není jeho, je ukradený od nějakého Švýcara nebo Němce nebo koho. Má v Česku několik dalších „kontaktérů”, kteří mu posílají své zprávy, například osmiletá Terezka. Když si přečtete vesmírnou báseň a poslechnete si k tomu například vesmírnou hudbu, divíte se, že banda pologramotných idiotů dokázala sestrojit výkonné vesmírné lodě a doletět z Plejád až sem — nabízí se teorie, že zblbli cestou.
V dějinách bylo hodně lidí, kteří slyšeli „hlasy”. Někteří z nich to dotáhli daleko, jako Johanka z Arku, někteří dožili v blázincích a někteří byli upáleni. Ovšem Ivo může být spíš „vyčúránek”, který se svezl na zájmu o duchovno a kšeftuje s ním — viz nabídka na CD-ROM s aktuálním obsahem internetu www.universe-people.cz — vkládá se do počítače (PC) s mechanikou, nikoli do hudebních věží! (doslovná citace)

Nedoufám, že snad Klekánice dnes večer podá vysvětlení, ale mohlo by to být pěkné pokoukání...


Zadal Arthur Dent, 20.05.2003 13:50:44, 2 komentáře...,
TrackBack URL tohoto příspěvku je http://www.maly.cz/tb.php/152

Zpět na článek

HotLinks
Zobrazit komentáře v chronologickém pořadí

 - rony

dik za tip na klekanice, prehliadol by som to {wink}

ale inak cela reportaz vlastne nic nove.
    


Nic nového - White dog

Ta reportáž byla dost slabá. Za to ovšem Arthur Dent nemůže.
Díky za tip a Aštar s tebou!
    
HotLinks
Zpět na článek