.: Rychlé menu: navigace .:. odkazy .:. kategorie .:. vyhledávání .:. archivy .:. autoři :.  

21.05.2003



iDnes zveřejnil článek Boj s řemeslníky v kuchyni. Vzpomněl jsem si na naše boje s řemeslníky a řekl jsem si, že o tom něco napíšu, ale dopadlo to zcela jinak.

Původně jsem chtěl napsat například o tom, že jsem zatím nepotkal slušného řemeslníka, který svou práci odvede dobře, kvalitně a po kterém nemusíme uklízet ani větrat. Takového, který chápe, že v bytě není jen rozvod elektřiny (prasklá trubka, netěsnící okno), ale i lidi, takže jim nezačne sekat omítku do bot nebo utěsňovat mléčné sklo v hnědých dveřích zeleným silikonem (obojí se nám stalo). Tací určitě jsou a já doufám, že jich je hodně, ale zatím jsem na žádného takového nenarazil.

A chtěl jsem při té příležitosti položit otázku „Jaké máte s nimi zkušenosti vy?” Ale poté, co jsem navštívil stránku http://www.remeslnici.cz, položím otázku jinou, neméně závažnou: Jsou svatby taky řemeslo? A pokud ano, je někde Střední odborné učiliště svatební a sňatkové?


Zadal Arthur Dent, 21.05.2003 13:44:04, 3 komentáře...,
TrackBack URL tohoto příspěvku je http://www.maly.cz/tb.php/153

Zpět na článek

HotLinks
Zobrazit komentáře v chronologickém pořadí

 - White dog

Všechno co se dělá pořádně se dá nazvat řemeslem. Třeba učitel zvládá své učitelské řemeslo, chirurg zvládá své řemeslo apod.
Proč by tedy nemohl zvládat své řemeslo třeba sňatkový podvodník nebo vícekrát rozvedený člověk.
    


kvalitni a slusni remeselnici existuju - Fczbkk

Prednedávnom sme si nechali urobiť kuchyňu na mieru. Prišli nám ju montovať dvaja remeselníci. Ráno som im otvoril dvere a dal kľúče, večer som mal prísť kuchyňu prebrať. Bol som veľmi milo prekvapený, keď som videl, že si na zem rozložili rozobrané kartónové krabice. Potom mi jeden z nich ukazoval všetky dvere, poličky, zásuvky a drobnosti, vysvetlil mi čo a prečo urobili, dal mi rady ako to udržiavať a upozornil ma na veci, kvôli ktorým by mohli nastať problémy (napr. ak by sa držala voda v spojoch a pod.). Ten druhý medzitým malým vysávačom a metlou (ktoré si doniesli so sebou) upratal piliny a všetku špinu, ktorú cez deň vyprodukovali. Bol som s ich službami veľmi spokojný, mal som z nich dobrý pocit a keď som im platil, tak som rád pridal dve stovky navyše. Verím v tom, že kvalitní a slušní remeselníci ešte stále existujú. PS: V tej kuchyni som ani po pár mesiacoch používania nenašiel jedinú závadu - ani žiadnu nepodstatnú drobnosť.
    


 - Jiri Krakora (web)

To je z toho, že není žádná kontrola užívání domén. Kdo si co koupí, to má a ostatní mají smůlu. Zrovna v takovémto případě bych jim tu doménu odebral.
    
HotLinks
Zpět na článek