.: Rychlé menu: navigace .:. odkazy .:. kategorie .:. vyhledávání .:. archivy .:. autoři :.  

02.04.2003



Včera večer jsem si stahoval poštu a objevil jsem mail...

V Praze dne 1.4.2003

Vážená paní, vážený pane,

zdejší živnostenský odbor obdržel Vaše podání upozorňující na nevyžádanou reklamu zaslanou společností Media Online, s.r.o. Těchto podání, dotýkajících se předmětné společnosti, jsme v průběhu měsíců ledna a února 2003 obdrželi celkem 30. V některých případech jsme se na Vás následně obrátili o zdokladování zaslané reklamy, pokud Vaše podání přílohu neobsahovalo. Po shromáždění veškerých podkladů a konzultacích dotčené problematiky bylo dne 25. 2. 2003 zasláno uvedené společnosti vyrozumění o zahájení správního řízení pro porušení § 2 odst. 1 písm. e) zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, ve znění pozdějších předpisů.

Oznamujeme Vám, že dne 26.2.2003 zahájené správní řízení bylo ukončeno v souladu s ust. § 8 odst. 1 písm. a) citovaného zákona vydáním rozhodnutí o uložení sankce. S ohledem na skutečnost, že nemáte postavení účastníka řízení a vzhledem k zákonné povinnosti mlčenlivosti živnostenských úřadů Vás o dalším nebudeme informovat.

Tímto považujeme věc za uzavřenou.

S pozdravem

JUDr. Eva Novaková, ředitelka odboru

Tak nevím, jestli jako poškozený mám právo vědět, KOLIK mu nasolili...

Před chvílí mi volala manželka a říkala, že utekl cvrček, že ho dohonila na podlaze, a že by ráda věděla, jak se dostal ze škatule ven. A mezitím mi začala popisovat, jak se větší felsuma svléká z kůže, jak je to zajímavý pohled, „Jůůů, ona je úplně prohnutá, drží se dvouma pacičkama, kus kůže drží v tlamičce a stahuje si ji z těla... Teď tu kůži žere... No, to bys měl vidět, to je rychlost...”, ale když jsem po ní chtěl ať položí sluchátko, vezme foťák a udělá krátkou videosekvenci, tak mi tvrdila, že neví jak. A že už je stejně po všem. Takže foto svlékání z kůže nebude...

No a poslední perlička z práce — přišel mi dokument nazvaný „Oznámení o možnosti ucházet se o příspěvek” {smile} Češtinský skvost!


Zadal Arthur Dent, 02.04.2003 9:00:00, žádný komentář...,
TrackBack URL tohoto příspěvku je http://www.maly.cz/tb.php/17

Vaše jméno:


Váš e-mail:


URL vašich stránek:


Nadpis:


Text:


   
HotLinks
Pokud bude váš příspěvek obsahovat podezřelé HTML značky nebo vulgární slova, nebude přidán!
Pokud napíšete http://... nebo ftp://..., bude z toho vytvořen odkaz.
WARNING: This pages uses anti-spam software blogspam.
VAROVÁNÍ: Tyto stránky používají protispamový program blogspam.