.: Rychlé menu: navigace .:. odkazy .:. kategorie .:. vyhledávání .:. archivy .:. autoři :.  

29.05.2003



Představte si, že se v české vládě našel někdo, kdo je ochotný odejít kvůli chybě, kterou nezpůsobil!

Ministr Tvrdík slíbil reformu armády, ovšem nedostal na ni peníze (nebo si je nevybojoval, jak chcete). A protože nemůže splnit to co slíbil, tak
podal demisi. Sice je to škoda, byl mi docela sympatický a vypadal, že je i schopný (nebo „méně neschopný než ostatní ministři”, jak chcete), ale na druhou stranu jeho rozhodnutí chápu a schvaluji. Kdyby takhle chtěli odejít i další, kteří nesplní to co slíbí...

Aktualizace 30.5. — Tak ministr Tvrdík tu demisi opět stáhnul a chce složit poslanecký mandát. Jestli jsem včera to gesto ocenil, dnes z toho mám všelijaký pocit... Tvrdík včera plamenně vykřikoval, že by musel popřít sám sebe, dnes to udělal. Tohle mu na sympatiích nepřidá!


Zadal Arthur Dent, 29.05.2003 12:56:04, 4 komentáře...,
TrackBack URL tohoto příspěvku je http://www.maly.cz/tb.php/179

Zpět na článek

HotLinks
Zobrazit komentáře v chronologickém pořadí

Kdyby takhle chtěli odejít i další... - Lendys

....nastal by ráj na zemi:-P
nebo minimálně přímá demokracie, ale asi předčasné volby....co to řeším? To se stejně nestane {big grin}
    


No nevím - Miloslav Ponkrác

Já tedy nevím, ale zatím to vypadá tak, že Ti lepší odejdou za mohutného potlesku a Ti horší zůstanou. A my zatím sledujeme, jak politické prostředí vyštípá ty, které se snaží a zůstávájí zbytky. A ještě se radujeme.
    

Re: No nevím - Arthur Dent

Já se raduju z toho, že se našel někdo tak charakterní, že odešel sám. Jeho příkladem aspoň budu moci "mlátit po čumáku" ty další - jako byla např. paní Bohatá, která se držela svého úřadu jako klíště, i když jí zleva zprava doporučovali odchod.
    


 - White dog

Tak už jsem si myslel že se někdo v této vládě ubožáků zachoval jako chlap. Bohužel se ukázalo, že pan ministr Tvrdík není nic jiného než *censored* ubožák, který si jako malé děcko šel postěžovat k papínkovi Špidlínkovi, trošku si zatrucoval a pak se ještě rád vrátil k oblíbené hračce. Jsem zvědavý, kdy půjde příště brečet za Špidlou aby mu pofoukal bebínko.
    
HotLinks
Zpět na článek