.: Rychlé menu: navigace .:. odkazy .:. kategorie .:. vyhledávání .:. archivy .:. autoři :.  

01.06.2003



Menuju se Alois Vopička a chtěl bych zažalovat Český sen.
Jel jsem totiž z mámou na nákup z až z Dolní Polní pod Lipovou a tak mi vznikla škoda hodně velká, Tonda Fidrmuců říkal nikoliv nepatrná. A Tonda to musí vědět, von pracuje v Praze.
Tak vám píšu, jak mě poškodil ten Českej sen. S mámou jsme museli jet uš v osm hodin a jeli sme autem, páč aby se nám tam nákup vešel. No a pak sme ještě museli jít nějakou loukou, nebyla tam ani silnice k tomu vobchoďáku. A ukázalo se, že je to jen habaďůra na nás, slušný a poctivý lidi kerý se živjej poctivou prací né jako nějaký filmaři pitomý!
Pro nás s mámou to nejni žádná sranda jet na nákup do Prahy, páč já sem v důchodu a moje manželka je nezaměstnaná. Tak sme chtěli levně nakoupit a nakonec sme museli do Teska.
Takže ty vykuky prosimpěkně žaluju za podvod ánžto mě podvodně vylákali na nákup kerej jsem nemoh zrealizovat.
A taky je žaluju za finanční ůjmu protože kdybych nejel do toho pošahanýho českýho Snu tak bych moch vzít králici na trch a tam je prodat a vyvařit aspoň tři stovky. Tak jim ctěný vážený soude napař vězení až sčernaj!
V ůctě
Alois Vopička vlastní rukou.
**************
White dog: komentář ohledně možnosti žalob na Český sen najdete v komentářích na iDnes. , nevím ale jestli má pisatel právní vzdělání apod...


Zadal White Dog, 01.06.2003 14:23:26, 3 komentáře...,
TrackBack URL tohoto příspěvku je http://www.maly.cz/tb.php/186

Zpět na článek

HotLinks
Zobrazit komentáře v chronologickém pořadí

Žaloba - Vlk

Zdravím,
tato kauza mě pravda spíše pobavila, ale na druhou stranu si myslím, že stojí za zamyšlení, proč vzbudila takovou reakci - nemám chuť žalovat dva autory - studenty. Dle mého názoru se ničeho závažného nedopustili - klamavá reklama (pokud by to tak bylo klasifikováno) je u nás celkem normální a to, že psané slovo nemá žádnou hodnotu jsme si taky zvykli. Spíše bych se zeptal sponzorů celé akce, na její výsledek, který bude znám až za rok (po uzávěrce výsledků) a pokud bude výsledek záporný a celá akce bude ztrátová, pak je jednoduché řešení - tito lidé udělali chybu => měli by to pocítit na platu. Konečně ČT je tu i pro ty dva studenty, ale nejen pro ně ...
P.S. Tvoji reakci jsem na MF Dnes nenašel.
    

Re: Žaloba - White dog

Moji reakci na MF Dnes jsi nenašel proto, že jsem tam žádnou nezveřejnil. Je tam reakce nějakého člověka co se k problému vyjadřuje z právního hlediska. A jelikož tam je hodně příspěvků, tak je třeba prohledat více stránek s komentáři. Za to se omlouvám, nevěděl jsem že tam bude připomínek tolik.
    


Dostali mě - Jirka

Frontu jsem tam sice nestál, ale fakt jsem si myslel, že otvírají novou šňůru hypermarketů. Studentíci, klobouk dolů... :o)))
    
HotLinks
Zpět na článek