.: Rychlé menu: navigace .:. odkazy .:. kategorie .:. vyhledávání .:. archivy .:. autoři :.  

09.06.2003



Myslíte si, ze dostanete tisíce dolarů za poslání mailu??? Jste padlí na hlavu? A Jan Tleskač?

Ahoj vsichni
Prosim Vas, neberte to na lehkou vahu. Bill Gates
se rozhodl podelit se o sve bohatstvi. Pokud tohle budete ignorovat, pozdeji Vas to muze mrzet.
Microsoft a AOL jsou ted nejvetsi Internetove spolecnosti a aby se ujistili, ze Internet Explorer zustava nejrozsirenejsim programem, rozebehli e-mailovy beta test. Jestli preposlete tento mail svym pratelum, Microsoft to zjisti (pokud jste uzivatelem Microsoft Windows) do dvou tydnu. Za kazdeho cloveka, kteremu tento mail preposlete, Vam Microsoft zaplati $ 245, za kazdeho cloveka, kteremu to poslete a on take, Vam Microsoft zaplati dalsich $243, a za kazdeho tretiho, ktery tuto zpravu obdrzi, Vam zaplati $ 241. Do dvou tydnu Vas Microsoft bude kontaktovat, aby obdrzel Vasi adresu a pak Vam posle sek.
Myslela jsem si, ze je to blbost, ale po dvou tydnech, co jsem tento mail a preposlala dale, me Microsoft kontaktoval kvuli adrese a behem par dnu mi prisel na $ 24 800. Musite odpovedet drive, nez tato akce skonci. Jestli si tohle muze nekdo dovolit, pak je to Bill Gates. Pro nej jsou to vydaje na marketing. Prosim preposlete to co nejvice lidem. Dostanete minimalne US$ 10 000. Tak uvidime co to udela.


Uz o tom psal kdekdo, psal jsem o tom i , ale protože prevence není nikdy dost, opakuji NEVĚŘTE tomu a hlavne proboha NIKOMU NIC NEPOSÍLEJTE!. Hlavně ne mně! A zkuste uvažovat: Proč by vám kdokoli měl dávat peníze jen tak pro nic za nic? A pokud vám někdo za posílání mailů opravdu peníze dává, tak se hlavně neprobouzejte!!!

PS: Díky za upozornění patří HUB-ovi.


Zadal Arthur Dent, 09.06.2003 14:55:28, žádný komentář...,
TrackBack URL tohoto příspěvku je http://www.maly.cz/tb.php/221