.: Rychlé menu: navigace .:. odkazy .:. kategorie .:. vyhledávání .:. archivy .:. autoři :.  

11.06.2003



Musel bych jim totiž kupovat blbé hračky! Donedávna jsem si myslel, že nemůže být nic blbějšího než Pokémon, ale to jsem se šeredně mýlil. (Upozornění: Tento příspěvek může způsobit totální ztrátu zbytku iluzí o tomto světě!)

Občas sleduju v sobotu ráno vysílání pro děti (Smolíkovi rules!) a tím pádem vstřebám i nějakou tu reklamu pro tuhle cílovou skupinu. Nejnovější hit jsou podle všeho Smraďoši. Nevíte co to je? To jsou takové malé figurky, které při stisknutí — smrdí... Omlouvám se Pokémonům, proti tomuhle byli opravdu intelektuální zábavou!

Když si přečtete popisek jednoho smraďocha, dozvíte se, že když je vaším otcem smradolhotský král domácích hnojiv, znamená to určitý závazek! Honza a jeho bratři tráví hodiny v otcové výrobně, sjíždí hory hoven na sáňkách, bojují kakaovými „sněhovými koulemi” a hrají hry jako „Honzo, kakej! V kolik hodin?” Možná že nevíte, že Honza vlastní vzácný exemplář fosilního dinosauřího lejna, o kterém se traduje, že pochází od skutečného smradosaura!.., popřípadě jeho neuvěřitelné větry jsou legendou už od doby, kdy byl ještě dítě.

Věřím tomu, že smraďoši mají reálnou šanci stát se hitem — čím větší pitomost, tím víc chytne... A každý rodič rád zaplatí dvě stovky za každého smradlavého exota, jen aby nemusel poslouchat, že je jeho dítě OUT.


Zadal Arthur Dent, 11.06.2003 0:03:52, 6 komentářů...,
TrackBack URL tohoto příspěvku je http://www.maly.cz/tb.php/229

Zpět na článek

HotLinks
Zobrazit komentáře v chronologickém pořadí

týýýý vole... - pixy

Teda Arthure, já myslel že to je nějaká prča, ale ono je to fakt rýl... Prosím, měl bys před tenhle příspěvek dát nějaký varování, protože pro někoho dobře načatýho tohle může být ta poslední kapka, že se naše civilizace řítí do totální prdele, a už to nezvládne... Tak to je hodně vostrý... :/
    

Re: týýýý vole... - Arthur Dent (web)

Uz se stalo... Varovani tam je...

Jak jsem to na tech strankach videl a cetl, tak jsem nemel uz ani silu kroutit hlavou... Asi zavolám Bendovi, kdy a kde bude ta evakuace {smile}
    

Re: týýýý vole... - HUB (web)

Jsem rád že tato pičovina je mimo mojí věkovou skupinu {smile} ufff
    


Týýýýýývole!!!!!!!!!!!!! - White dog (web)

A já si jako mladej hrál s Igráčkama. Akorát mezi nimi chyběl Igráček Hovnocuc.
Ještě že nemám děti! Tohle bych jim určitě nepovolil a děti by měly do smrti trauma že se v mládí nebavily jako ostatní.
    


Nééééé!!!! - White dog (web)

Oni za to chtějí dvě stovky!!!
    


Tahle hračka nesmrdí, ale je taky cool! - White dog (web)

Ze stejných stránek, na které upozornil Arthur:
Mary Jane na hroutícím se balkónu
Výrobce: ToyBiz | Doba dodání (dny):5 | Záruční doba (měsíce):24
Katalogové číslo TB43710_4
Rozměr: 15cm

Staňte se Spidermanem a zachraňte Mary Jane z hroutícího se balkonu. Stačí jen připevnit balkon pomocí přísavek na stěnu, zmáčknout tlačítko a balkon s Mary Jane padá. Balení obsahuje figurku Mary Jane, balkon a dvě přísavky.
*****************
To chci!!!
    
HotLinks
Zpět na článek