.: Rychlé menu: navigace .:. odkazy .:. kategorie .:. vyhledávání .:. archivy .:. autoři :.  

17.06.2003



Četli jste ten o „naštvaném informatikovi”? A byl to text nebo obrázek?
Nejprve ho zveřejnil Pikaso. Chvíli na to spravodaj přišel s kritikou — proč někdo mail, který se původně šířil jako prostý text, převedl do obrázku?
Já si přirýpnu: Nejen to, on to evidentně někdo
  1. vytiskl
  2. nascannoval
  3. převedl do JPG
  4. a poslal
Proč, to je mi záhadou. Proč někdo místo toho, aby poslal 1kB textu pošle 100kB obrázek??? Copak jsou ti lidé opravdu blbí???

Jsou! Nebo lépe — z neznalosti se chovají jako blbí. Pro ně je text napsaný ručně do Wordu rovnocenný s nascannovaným TIFem — obojí jsou přeci nějaká písmenka... Ale je to jejich věc — dokud mi takovéhle dokumenty neposílají a nechtějí, abych změnil ve druhém odstavci slovo může na smí v případech vyjmenovaných v nařízení 123. Pak vraždím.

Ovšem jak správně napsal Rony — vzhledem k obsahu toho mailu vlastně ten dotyčný scannerista celý vtip povýšil na druhou!


Zadal Arthur Dent, 17.06.2003 13:07:01, 4 komentáře...,
TrackBack URL tohoto příspěvku je http://www.maly.cz/tb.php/252

Zpět na článek

HotLinks
Zobrazit komentáře v chronologickém pořadí

 - pixy

Dotycny autor (pardon, autorka) patrne presne vyhovuje odbornemu terminu z oblasti IT, mnohokrat v tom mailu definovanemu: "p**a"
    


hmm - pikaso (web)

mě se to prostě líbilo, ale rozhodně se mi to nechtělo přepisovat zpátky to textu {sad}((
    

Re: hmm - rony (web)

presne a z tvojho webu to prevezne nejaky tvoj kamos, posle to znamym, aby im ukazal aka je jeho robota tazka, ti to preposlu dalej, niekto
to este prerobi do avi alebo flashu, popripade prepise znovu do textu a pozmeni.

pritom na internete sa da najst aj ten povodny mail.

u nas v praci bola textova verzia hit uz pred tymi mesiacmi a teraz znovu, trupky s kratkou pamatou si to vymienaju znovu. fakt mi uz z toho ide jebnut. A to ma minule potesil znovuzrodeny FW: Anjeli, co ma nevyslovne sralo, lebo to boli obrazky "miluckych" picoviniek nastrkane do wordoveho docu, co si fakt kazda punda povazovala za povinnost poslat vsetkym kamoskam. Najlepsie, ze to zasa nejaka pindicka vyhrabe zasa o tri mesiace a znovu vsetkym kamoskam obosle a tie to znovu poslu dalsim. Takychto chujovin sa rovno zbavovat v zarodku, je to desne {wink} keby si aspon posielali nieco zaujimave ale par ludi v jednej nasej televizii cely den hovno robia a posielaju 20-30 mailov denne len k nam na jednu-dve adresy a to nie su jedini, co za den vyprodukuju kvanta mailov. A tym trupkam to ani za tu rit nevysvetlim, ze tymito vecami len podporuju sirenie virusov a potom mi volaju "a preco? a ako je to mozne? jezis niekto dostal odomna virus (vymyslena from adresa ale uz zmetkuje polka slovenska, ako keby falosne hlavicky mailov bola novinka od dnesneho rana)"... chujoviny chujoviny chujoviny.
    


 - Alraune (web)

No, tak jsem sežrala hada, čeklala jsem, než se upc procpe ten obrázek a pak jsem zjistila, že link na tenhle dopis (v textu) jsem dostala už dávno {big grin}
    
HotLinks
Zpět na článek