.: Rychlé menu: navigace .:. odkazy .:. kategorie .:. vyhledávání .:. archivy .:. autoři :.  

17.06.2003



Třeba je jen nezdrženlivý. Takovéto perly jsem se dočetl v tomto komentáři.
Takže pro připomenutí: jistý nejmenovaný umělec se předváděl (čti masturboval) před osmiletými holčičkami, desetileté si už zval domů a nechával je tam svlékat se a od dvanácti už...
Prostě pedofilní hovado jak vyšité.
Nicméně posudky znalce jsou zajímavé. Dočteme se například, že toto čuně není pedofil, ale hedofil — tedy nevzrušují ho děti, ale dívky které již mají druhotné pohlavní znaky. Tedy osmiletou vyvinutou holčičku jsem poravdu ještě neviděl, asi jsem se málo díval (což nepovažuji za mé mínus).
Dotyčný také není deviant — vždyť ten chudák je pouze nezdrženlivý a impulsivní! Takže když někdo přepadne ženu, tak je to zřejmě pouze kvůli nezdrženlivosti. „Omlouvám se, ctěný soude, když já to tak potřeboval, za to fakt nemůžu.”
Obhájce tvrdí (nemějme mu to až tak za zlé, dělá jen svou práci), že dívky dnes dospívají dříve, což je vědecky dokázané. Jasně, v osmi už není co zkazit, jestli už ovšem není pozdě.
Nevím, jak bude dotyčný odsouzen, bude-li vůbec. Ale jednu věc vím jistě. Kdybych měl malou dceru a někdo s ní toto dělal, tak by to byla poslední věc v jeho životě, kterou provedl.


Zadal White Dog, 17.06.2003 16:56:30, 2 komentáře...,
TrackBack URL tohoto příspěvku je http://www.maly.cz/tb.php/254

Zpět na článek

HotLinks
Zobrazit komentáře v chronologickém pořadí

NAMBLA - Arthur Dent (web)

To jsem se takhle dival na SouthPark, na ten dil, kde je Garrison obvinen ze zneuzivani deti a na jeho obhajobu se postavi NAMBLA (Nevladni asociace buzerantu z L.A.). Jejich argumenty ("Muzi maji mit pravo mit sex s malymi chlapci!") jsou bajecne...

A serif Barbrady to komentuje: "Dneska jsou uz aktivisti na vsecko!"
Tak jen doufam, ze nejaka NAMBLA nezazaluje PNBlog. {smile}
    


Hedofil - Tonda Vyjetej (web)

Tož kurňa! Máš pravdu jak bič! Uříznout mu ocas, šmejdovi úchylnému. Nemá zneužívat mladé nezkušené holčičky, které jen nemají peníze a jiný způsob výdělku neznají. Uříznout ho i těm ostatním, co s něma šukali! (A určitě takových hedofilů není málo!)
I když... mi se líbí traktory. Rád sundávám kryt motoru a rochním se v čištění olejového filtru. Jdu se rovnou udat. UŘÍZNU SI OCAS!!!
    
HotLinks
Zpět na článek