.: Rychlé menu: navigace .:. odkazy .:. kategorie .:. vyhledávání .:. archivy .:. autoři :.  

22.06.2003



Rada je jednoduchá, čtěte Stuff!
Ano, skutečně. Osobně proti nakladatelství Stratosfera nic nemám. Vydávají 14 časopisů pro frikulíny a pro frikulínky (doufám, že jsem použil správný výraz), a pokud tyto časopisy někdo kupuje a čte, pak je vše v pořádku. Proti gustu žádný dišputát.
Charakter mé práce předpokládá, že se budu v nabídce časopisů orientovat. Proto si občas přečtu i to, co není zrovna moje „krevní skupina”. A tak se mi dostal do ruky Stuff.
Skutečně, kdo tento časopis nebude číst, nemůže doufat, že se stane skutečným frikulínem. Pro připomenutí — frikulín je označení osoby, která je Free, Cool a In.
Ve Stuffu se dozvíme, co si pro své skutečné frikulínství prostě MUSÍME koupit. Záplava nejrůznějších foťáků, mp3 přehrávačů, velocipedů, šnorchlů a dalších serepetiček, které zaujmou zejména vzhledem a cenami. Všechny věci jsou rozhodně IN a řekl bych, že se tak trochu předpokládá, že se s nimi bude jejich majitel chlubit.
Abych se přiznal, i mě se plno blbůstek z nabídky Stuffu líbí. Ale třeba recenze na baťoh, který je dobré nosit sebou pokud jdeme vybírat popelnice konkurenčních firem, je i na mě moc.
A aby to nevypadalo, že jen tak žvaním, dovolím si připojit malou ukázku. Předmětem recenze je tato Cool tříkolka. Text k ukázce zní: Zase jedna hračka, která je pro ty malé parchanty až příliš dobrá. Proto se neostýchejte a „harlejářskou” tříkolku bez skrupulí zabavte pro vlastní potřebu. Neexistuje příliš dopravních prostředků, které nabízejí podobný komfort. Dávejte pozor, abyste v hluboké sedačce neztratili kontrolu nad pedály a řidítky. K přednímu kolu vede brzdové lanko, aby se srabové nebáli bouračky. Otrlejší řidiči jistě lanko uštípnou a budou brzdit zpětným šlapáním. Neodpustíme si ještě jednu radu — počítejte se širokým rozchodem zadní nápravy. Ať někomu nepřejedete „fajfky”. V několika větách vidíme pár typických příkladů frikulínské namyšlenosti a samolibosti. Tedy — děti nazývají „malými parchanty”, kdo je opatrný a bere ohled na svou bezpečnost je „srab” a nohy cizích lidí jsou „fajfky”. Více snad není třeba nic dodávat. Frikulínská mluva jak vyšitá.
Jen by mě zajímalo, kolik věcí a produktů budou příště popisovat. Aby redaktorům Stuffu nedošel dech!


Zadal White Dog, 22.06.2003 1:46:56, 2 komentáře...,
TrackBack URL tohoto příspěvku je http://www.maly.cz/tb.php/266

Zpět na článek

HotLinks
Zobrazit komentáře v chronologickém pořadí

... - orA

... někde (snad v tv magazínu MFDnes) jsem četl o podobných časopisech (menshealth atp.) a bylo zajímavé sledovat, co redaktoři těchto časáků pro "správné chlapáky" tvrdí a jak doopravdy žijí...

Business je "byznys", jak tvrdí známé přísloví...
    


Quoman-pohled z druhe strany - JIBorg

No tedy fuj!Nahodou jsme se dostal na Váš blog z uplne jineho webu a kvuli jinemu clanka tu u Vas a tak jsem se podival co tu mate,vetsinou je to dobre,ale tento clanek se mi opravvdu nelibi!Snazim se byt taky jak vy rikate:frikulín{smile} ,jen ja jsem chytry frikulin!Nedelam tu blbost co jini,ze si prectu:Firma XY prodava skvele spodary za 2500kč a hned bezim pres celou Prahu si to koupit.Ne ja se pouze inspiruji stylem tohoto zbozi(cerpam jaka je moda) a pak si to koupim nekde jinde za desetinu ceny... mimochodem,v techto casopisech jsou nekdy i dost povedene navody,v tom co ctu pravidelne ja tedy ano{smile},v MensH. ne... a ten citovany clanek o trikolce vypada jako z meho oblibeneho casopisu... a ty vyrazy nemuzete brat zas tak vazne...
    
HotLinks
Zpět na článek

Hodnocení: 1.5

bodpulbod
Čím víc psů tím líp. Pět psů je maximum.