.: Rychlé menu: navigace .:. odkazy .:. kategorie .:. vyhledávání .:. archivy .:. autoři :.  

01.07.2003



aneb úvaha na téma Jak i z blbého blogu udělat na chvíli nejčtenější.

V diskusi na Marigoldu padlo jméno jistého weblogu z blogy.lide.cz (na jeho počest jsem dočasně přejmenoval tento weblog na Převážně neškodní blog...), na který jsem už odkazoval a víckrát to neudělám. Tento weblog je v TopListu v první desítce a jeho autor se v diskusích holedbá tím, že Muj blog www.blog.lide.cz/s**k můj blog má malou změnu a nejvetší náštěvnost.

Bodejť by ne, když minulý týden na něho odkázalo asi deset velmi čtených weblogů jako na ukázku hrůzy a děsu. Jeho autor je (jak to odhaduji) dvanáctiletý chlapec, trpící nedostatkem smyslu pro jazyk a nutkavou potřebou uznání — jak jinak si lze vysvětlit jeho další výkřik v diskusi: "ten blog neni nejlepsi ale tento www.blog.lide.cz/s**k samy adminove to priznali!".

Z tohoto případu je vidět, jak odkaz v několika renomovaných blozích dokáže zvednout návštěvnost. Průměrná denní návštěvnost okolo 60 lidí rázem vyletěla na hodnoty okolo 350... Nuž, přejme mu jeho 15 minut slávy. A jako autor bloguje.cz mu přeji, aby vydržel psát velmi dlouho — ale na lide.cz {smile}

PS: Když už jsem zmínil „konkurenční boj” — nemáme peníze na reklamu a PR jako Seznam, proto bojujeme jen kvalitou a uživatelskou podporou — i když mi připadá, že oba projekty jsou v různých váhových kategoriích a navzájem si nekonkurují. Nebo snad: Dokáže TOHLE Váš kečup? {smile}


Zadal Arthur Dent, 01.07.2003 10:41:12, 2 komentáře...,
TrackBack URL tohoto příspěvku je http://www.maly.cz/tb.php/287

Zpět na článek

HotLinks
Zobrazit komentáře v chronologickém pořadí

gratulacia - rony (web)

ok jilemnice: nadherna ukazka toho ako funguje bloguje.ca a ako pomaha pri serioznej stavbe stranok.

neda sa len povedat, ze je to zasluha programatorov bloguje.cz, ktori neostavaju pokojni tym ze urobili akytaky blogsystem a zvysok uz urobilo PR.

ak si pamatam presne o tomto som tocil pri spusteni beta prevadzky a konecne moje sny su realizovane a realizovane slusne pekne atraktivne.

priklady pritahuju. co dodat?

zlata ceska bloggerska medaila je na krkoch pachatelov bloguje.cz
    

Re: gratulacia - Arthur Dent (web)

Samosebou... Rony, az bude ostre spusteni, budes uveden mezi spolupachateli Bloguje.cz na cestnem miste "prvniho kritika" (samosebou v dobrem...)
    
HotLinks
Zpět na článek