.: Rychlé menu: navigace .:. odkazy .:. kategorie .:. vyhledávání .:. archivy .:. autoři :.  

16.07.2003



Rozčiluje mě spam, který má 60 kilo a nabízí mi, byť i slušnou formou, něco co nechci. Ale před tímhle dílkem zůstávám konsternován.

Dajaký Miloš Procházka mi poslal mail. Žádného člověka tohoto jména neznám, navíc jako předmět zprávy bylo napsáno Velká příležitost. Měl 384 kB.

Bodejť by ne... Když k mailu přihodí odesilatel čtyři WORDovské dokumenty...

A obsah taky stojí za to... Celý dopis začíná slovy DOSTÁVÁ SE TI DO RUKOU VELIKÁ PŘÍLEŽITOST! (opravdu mi Procházka tyká a napsal to takhle s těma verzálkama). A obsah klasický:
Zkopíruj si přiložené soubory na svůj disk, proveď v nich předepsané úpravy a vytvoř z nich takovýto nebo podobný mail, který rozešli podle následujících pokynů.

Když jsem poprvé obdržel tyto informace, udělal jsem přesně, co mi bylo doporučeno! Vytiskl je, v klidu přečetl a byl jsem velmi překvapen. Pořád jsem byl sice nedůvěřivý (všude kolem nás je spousta pofiderních nabídek), ale nakonec jsem se rozhodl a vůbec toho nelituji.

NEMAŽTE TO, VYTISKNĚTE SI TO, PŘEČTĚTE A VYDĚLEJTE VELKÉ PENÍZE! FUNGUJE TO SKVĚLE!


atakdále, nebudu to rozpitvávat, škoda každého dalšího bajtu.

Celý mail poslal pan Miloš (JÁ mu tykat nebudu!) z adresy zlata_zila@atlas.cz. Chtěl tím nejspíš naznačit, že je to fakt skvělá příležitost a zdroj peněz. Jenže mně spíš zlatá žíla evokuje hemeroidy.

A ten jeho mail mi bolavou prdel opravdu připomínal!


Zadal Arthur Dent, 16.07.2003 8:28:59, 4 komentáře...,
TrackBack URL tohoto příspěvku je http://www.maly.cz/tb.php/322

Zpět na článek

HotLinks
Zobrazit komentáře v chronologickém pořadí

Spam - eLKa (web)

Já už tyhlety mejly ani nečtu, jak vidím klíčová slova "Nemaž to, přečti si to", okamžitě instinktivně sahám po klávese DEL.
    

Re: Spam - Arthur Dent (web)

Mně to nedalo...
    


Bez odezvy - Tokugawa (web)

http://sweb.cz/tokugawa/blog/2003-07.html#071234

V tomto článku jsem se dotazoval, jak nabízet a zároveň nebýt spammer. Bohužel bez odezvy. A víte jak to dopadlo? Nakonec jsem to (6kb) poslal...
    


Soukrome schranky - orA

Me spis zarazi a stve, kde a jak berou ti lide emaily. Onehda jsem si zalozil ciste soukromy mejl - a dal jsem jej znamym. Hmm, jenze jeden blbec se chtel pochlubit s retezovym dopisem a pak sem spamy nestihal promazavat...
Tomu dotycnemu dobrodinci, co stal na pocatku jsem dal malem po ustech...
    
HotLinks
Zpět na článek