.: Rychlé menu: navigace .:. odkazy .:. kategorie .:. vyhledávání .:. archivy .:. autoři :.  

18.07.2003



kdyby to bylo jako vtip. Ale asi to není vtip.

Podle Českých novin EK žádá členské státy EU, aby kontrolovaly tetování a piercing. Ve stručnosti — bruselští úředníci přišli na to, že neodborným tetováním může dojít k infekci a proto „se žádají” členské země, aby na to dohlédly!

Země by měly dohlédnout na to, aby se v tetovacích salónech používaly schválené barvy... To je podle mě úplně zbytečné. Pokud už někdo dělá tetování profesionálně, má na to, aby si koupil bezpečné barvy. Popsané případy, kdy bylo tetováno autolakem nebo inkoustem do plnicích per, byly nejspíš případy „domácího” tetování — a s tím žádná norma nehne! Takže podle mého skromného názoru jde o dobrou iniciativu, která bude stát spoustu peněz a papírování a jejímž výsledkem bude akorát několik zpruzených profesionálních tetovačů, několik míst „kontrolora tetovacích studií” a jinak NIC.

Nechci domyslet, až Brusel přijde na to, že pohlavním stykem se přenáší kapavka! Zakáží pak EÚředníci souložit? (Ale možná by to bylo lepší, aspoň by se nerodili takoví iniciativní blbci jako jsou oni!)

Ještě PS: Na tomtéž serveru je názor ředitele Liberálního institutu Miroslava Ševčíka, který říká, že Češi brzy ze svého ANO vystřízliví.


Zadal Arthur Dent, 18.07.2003 10:31:55, 8 komentářů...,
TrackBack URL tohoto příspěvku je http://www.maly.cz/tb.php/325

Zpět na článek

HotLinks
Zobrazit komentáře v chronologickém pořadí

 - arsinoe (web)

Já byla pro ne a dlouho jsem to zamlčovala. Byla jsem pro ne z důvodu tataráku, nakládaného hermelínu a utopenců.

Myslím, že souložit nezakážou. Jen určí přesnou dobu, přesný počet pohybů a vše nad plán zdaní {smile}
    

Re: - George K. (web)

No vidíš, Ars, jsme na stejné planetě. Taky jsem byl proti a dokonce jsem tak odhlasoval. Bylo mi to ale prd platný. Vidina důchodců trávících léto v Portugalsku zvítězila {sad}.
    

Re: - Arthur Dent (web)

Já byl taky proti, u referenda jsem byl, zaškrtl jsem NE a teď mi nezbyde než počkat dva, tři roky...

Pak budu moci všem těm, co budou remcat, říct: "Ale vždyť jste to sami chtěli! Proto jste v roce 2003 zaškrtli ANO! Tak co si stěžujete?!"
    

Taky se těším - White dog (web)

až budu zanedlouho říkat ostatním, že jsem volil NE. Horší je to, že mi to nikdo nebude věřit.
Stejně tak jako mi dnes nikdo nevěří, že jsem za bolševika nebyl v SSM - každý říká "kecáš, tam byl přece každej". A kdo tam byl, ten dnes tvrdí, že sice byl u pionýrů, ale ve skutečnosti to byli skauti a podobné kecy. Ale to je asi povídání na samostatný článek...
    

Re: Taky se těším - Arthur Dent (web)

Nebyl tam každej... A pro ty co tomu nevěří: WhiteDog opravdu nebyl svazák, SSMák! Já jsem svědek!

A opravdu s tím nebyly žádné problémy... Sice se všichni divili, ale problémy nedělali...
    

ne nebyl - IP:212.20.79.101

otec je z peti sourozencu, cela rodina byla ve strane, jen on ne a jediny, kdo mu delal problemy bylo prave nejblizsi okoli. Dneska o nej ani sve vnoucata nejevi jeho matka zajem, jsme jim proste fuk a vidim to na tatovi, ze nemel zrovna pekne detstvi...jo ksc jen vymyva mozky a naprosto odcizuje, misto, aby stmelovala, jak rada tvrdi{sad}
btw: Ne, bylo zaskrtnuto i na mem hlasovacim listku{smile}
    


Re: - Arthur Dent (web)

Arsi, to je zvrhlá představa. Když jí zkusím rozvinout: Pro muže ve věkové kategorii 25-30 let s příjmem nad 20.000 měsíčně bude určeno maximálně 68 zasunutí. Z každých tří zasunutí NAD tento pořet se bude vybírat jedno zasunutí na impotenty. Vybírat bude Marie Součková...

Áááááááááááááááá!!!! Ne! Ne ne ne!!!!!!
    

Re:všechno špatně! - White dog (web)

Sex sice regulovaný bude, to je pravda, ale pouze v zařízeních k tomu určených - v nevěstincích apod...
A dodržování ustanovení (počet pohybů, časový rozvrh aktu apod...) nebude kontrolovat Součková ale inspekce na ochranu zákazníka v čele s bývalým ministrem Březinou. Ten se totiž jednou v tisku chlubil (v dobách kdy byl ministrem), že souloží až 28x denně.
A kdo tomu (ne tomu o Březinově výkonnosti ale o té regulaci sexu) nevěří, ať se podívá do 177 dodatku 35 usnesení 899 doplnění 4 opraveného vydání Směrnice pro výkon služeb veřejnosti v zemích EU. Všechno píšou na stranách 5778, 6899 a 7114 až 7119.
Myslím, že takováto regulace je správná. Jde přece o blaho zákazníka. A co není podle bolševiků (čti ČSSD) regulované, to je přece nebezpečné.
    
HotLinks
Zpět na článek