.: Rychlé menu: navigace .:. odkazy .:. kategorie .:. vyhledávání .:. archivy .:. autoři :.  

29.07.2003



aneb prima nový týden...

Vždyť je to tak přirozené: Ráno vstanete a jdete do koupelny. Bohužel neteče voda, protože ji teroristé otrávili. Odejdete tedy z domu a na chodníku leží bezhlavá mrtvola. Když vyhazujete odpadky do popelnice, najdete její hlavu. Cestou do práce se jen tak tak vyhnete přestřelce mezi gangy pašujícími brilianty a před vaší prací vidíte policejní auta — zatýkají ředitele za úplatkářskou aféru. V poledne jdete na oběd a přepadne vás skupinka drsných mládežníků na motorkách (v té nejběžnější sestavě, tedy 3 hippies, 2 pankáči a 2 skinheadi). Na obědě si k vám přisedne těhotná dívka, kterou ovšem za deset minut odveze sanitka, protože má absťák... Odpoledne váš autobus unesou lupiči, kteří předtím vyloupili banku, a hrozí, že se všemi lidmi najedou v plné rychlosti do atomového reaktoru, pokud nedostanou letenky do Brazílie. Naštěstí vše dobře dopadne (tj. jsou postříleni všichni lupiči a asi osm cestujících), vy se vyhnete nájemnému vrahovi, kterého na vás objednal váš soused, zavoláte pohřebáky, aby přijeli pro mrtvolu vaší ženy a zatímco pozorujete, jak v protějším okně někdo znásilňuje a vraždí modelku, zvoní telefon. Pobavíte se s únoscem vaší dcery, pak z došlé pošty vyhodíte nabídku na dětskou pornografii na internetu a jdete spát.

Zdá se vám to ujeté? Ale kdepak — to je jen jeden všední den běžného člověka ze seriálů na TV Prima a TV Nova. Posuďte sami:

Pondělí: Komisař Rex závodí se smrtí. Magnum ale vyhrává, protože používá Helicops. Je to totiž Profesionál a není Starej.

Úterý: Ve jménu zákona pátrají Profesionál Magnum a Starej Kojak po desperátovi jménem Sinan Toprak.

Středa: Vraždy v Midsomeru řeší Magnum, Kojak a Starej Profesionál Sinan Toprak.

Čtvrtek: Starej a Komisař Rex, známí Specialisté na vraždy řeší jeden ze svých nejtěžších Profesionálních případů. Pomáhají Magnum, Kojak a Sinan Toprak.

Pátek: Četník ve výslužbě, Big Ben, prožívá svůj ideální svět — je to holt Starej Profesionál. To Magnum a Kojak musí tvrdě pracovat!

Sobota: Velké kriminální případy 20. století řeší Vyšetřovatel s Julií Lescautovou z Kriminálky Kolín. O kus dál Schimanski na základě Dopisů od vraha určuje Diagnózu: Vražda!

Neděle: v Ulicích Berlína (přímo ve Wolffově revíru) pašuje Dick Francis, krytý Torontskými stíny, heroin. Naštěstí ho z toho vyseká doktor Perry Mason. A Diagnóza? Vražda!

Na každý díl těchto seriálů připadá v průměru 2.38 mrtvoly a asi 15 kilo heroinu.

Pokud přijmeme naivní vizi, budovanou Dietlem a Míkou, že seriály jsou jako ze života, tak tedy potěš!

PS: Doufám že po Vraždách modelek natočí Vraždy supermodelek a až supermodelky dojdou (3 série po 30 dílech), tak Vraždy manekýnů. A pak třeba Vraždy frikulínů, kde bude zlý vrah vraždit frikulíny skládacím deštníkem (Kenvelo, 4.999 Kč), škrtit je šálou Calvin Klein (2.999 Kč) a kopat páskovými sandály s orientálními motivy (Luis Vuitton, 1.499 Kč).


Zadal Arthur Dent, 29.07.2003 10:49:13, 6 komentářů...,
TrackBack URL tohoto příspěvku je http://www.maly.cz/tb.php/344

Zpět na článek

HotLinks
Zobrazit komentáře v chronologickém pořadí

Arture. - Alraune (web)

s těmi cenami jsi totálně vedle {smile} Styď se. Kenvelo si žádný frikulín na sebe nevezme ani pod hrozbou oběšení na vlastní ch střevech. I když, v takovém případě asi jo {smile}
    


Nejseš ňák aut?! - Nonsense

Vuittonem se mlátí o hlavu (sou to takový ty divný kabelčičky-asi jako má jedna pani profesorka matematiky na gymnáziu,jenže potiskaný vzorkem jak z bramborovýho razítka), do ři.i se kope sandály od Manolo Blahnika (jako nosí Kerí Bredšóová) {smile}
    

Re: Nejseš ňák aut?! - Arthur Dent (web)

Aspoň vidíte, že nemám frikulínské buňky!
    


ty si byl u nás doma? - Trillian (web)

:o))))))))))))))))))))
    

Re: ty si byl u nás doma? - Trillian (web)

jeeeee, já už tady reagovala :o)) toto letí... to už jsou skoro 4 měsíce... stárneme :o)
    


 - kryska (web)

teda! Ja jsem out! A to totálně! Koukám, že musím hodně přidat ve sledování televize, abych se vůbec mohla zapojit do diskuze.
Ale u Tvýho článku, Arture, jsem se málem usmála k smrti.

A kdyby náhodou chtěl někdo vraždit frikulíny, měla bych pár adeptů, jak na vrahy, tak na oběti :o)
    
HotLinks
Zpět na článek