.: Rychlé menu: navigace .:. odkazy .:. kategorie .:. vyhledávání .:. archivy .:. autoři :.  

30.07.2003



Známá tvář nedala přednost v jízdě a je z toho událost roku.
Jen pro připomenutí — herečka Chantal Poullain nedala přednost v jízdě a způsobila dopravní nehodu. Bohužel zranila dva lidi a zřejmě nehodu způsobila. To je jistě politováníhodná, nebo spíše odsouzeníhodná záležitost.
Však také naše média o celé události velmi podrobně informovala. Proč ale psát o jen o tomto případu, když se, cynicky řečeno, zase tolik nestalo.
Trocha statistiky za minulý rok: počet dopravních nehod: 190718, usmrceno 1314 lidí (!), těžce zraněno 5492 lidí, lehce zraněno 29013 lidí.
To, že známá osobnost způsobí nehodu, je mrzuté a novinám (ani televizi) se nedivím, že o tom informují. Ovšem herečka sama vyjádřila lítost a ochotu se finančně revanšovat. Jistě, peníze zdraví nenahradí (doufejme, že zranění nebudou mít trvalé následky), ale aspoň je zde snaha.
Proč se raději nepíše o těch ostatních desítkách a stovkách nehod, při nichž opilí řidiči v drahých vozech prestižních zahraničních značek zraní člověka a z místa nehody ujedou, o bouračkách, které způsobili mladí sráči, kteří mají bohaté tatínky a kteří si myslí, že jim všechno projde?
Ano, jistě, herečku přece známe z televize! To zajímá davy, ne nějací anonymní bourači.
A všechny ty spekulace, jestli někde v jakési vycházkové holi byly drogy, jestli herečka pila nebo ne a podobně, jsou trapné. Má vůbec policie právo takovéto informace sdělovat veřejnosti před ukončením vyšetřování?
Kdo napíše, že se herečka stará o nadaci, která pomohla a pomáhá mnoha lidem? Každý jen hledá laciné senzace.
Je mi z toho špatně.
Milá Chantal Poullain, nikdy jsem neviděl žádný z vašich filmů, vlastně Vás vůbec neznám. Ačkoliv byste mi mohla být naprosto lhostejná, držím vám palce.


Zadal White Dog, 30.07.2003 18:37:15, 7 komentářů...,
TrackBack URL tohoto příspěvku je http://www.maly.cz/tb.php/350

Zpět na článek

HotLinks
Zobrazit komentáře v chronologickém pořadí

Mluvíš.. - Jirka (web)

... mi z duše. Chantall, máte průser, ale plivat na vás nebudu...
    


Filmy Chantall - Tygrik (web)

Videl jsem od ni jen jeden (ostatni nevim, jestli nejake jsou), a to Sasek a kralovna s jejim tehdejsim manzelem Bolkem Polivkou. Videl jsem to stejne i jako divadelni hru. A musim rict, DOST DOST DOBRE! Vrele Doporucuji.
    

Re: Filmy Chantall - White dog (web)

Díky za tip, věřím že to může být dobrý film. Více lidí mi říkalo, že to stojí za shlédnutí. Až ho budou dávat (a jestli budu mít čas) tak se na něj podívám.
    


 - Jiří Krákora

S článkem maximálně souhlasím. Krom toho myslím, že média jsou mírně řečeno naštvaná, že z toho není větší skandál a proto to více a více rozmazávají. Snad z toho nebude celoroční seriál, jako smrt princezny Diany. Fandím Chantal Poullain už jen pro to, že se k tomu postavila čelem a převzala plnou zodpovědnost, což se dnes, obzvláště u známých osobností(viďte páni politici), jen tak nevidí.
    


Tak to ja nesouhlasim - Martin

Tak to s tebou teda rozhodne nesouhlasim a jsem rad ze policie zverejnuje i jestli byla osoba pod vlivem alkoholu. Proste ma smulu ze je znama osoba a tak se o tom pise, ale to vsichni herci vedi ze je media sleduji a musi s tim pocitat. Pokud by to bylo stylem ze by se udaje neposkytovali tak se v teto republice zahraje do stracena vsechno. Takhle aspon media muzou pripad zverejnit a nelze to tise smazat.
a to ze mela v krvi jen 0.2 promile ? No te je jeji problem zakon zni jasne ani kapku jinac je to pritezujici okolnost. Mozna nebyt toho ze ten alkohol v krvi byl , nemusela se nehoda stat.
Martin
    

Re: Tak to ja nesouhlasim - Jiří Krákora

Eh. Nemyslím si, že by média měla vliv na to, zda se takové věci zahrají do ztracena. Většina takovýchto případů se do ztracena skutečně zahraje, média, nemédia. Naopak, myslím, že čím více se to v médiích rozmazává, tím více jsou lidé vůči takovýmto věcem apatičtí a přestávají tomu věnovat pozornost.
    


Je - arsinoe (web)

okurková sezona. Busik zrovna nevalci a o com teda maji chudaci psat?
V Brne uz kvuli tomu podpalujou v noci bezdomovce.
    
HotLinks
Zpět na článek