.: Rychlé menu: navigace .:. odkazy .:. kategorie .:. vyhledávání .:. archivy .:. autoři :.  

18.08.2003



Před vchodem do firmy, kde dělám, vykonal svou velkou potřebu nějaký pejsek.
Hovínko to nebylo malé. Ale je léto, začaly se na něj slétat mouchy a postupně ho likvidovaly. Připadalo mi to, jako by se hovínko každou hodinu trochu zmenšilo. Velmi zajímavá podívaná.
Cením si majitele pejska. V Praze na Vinohradech je téměř na každém rohu koš speciálně na psí exkrementy. U každého koše je balíček papírových sáčků. Majitelé psíků tedy nemusí nosit různé igelitové pytlíky. Servis mají zajištěný. Od výše popisovaného hovínka je to k nejbližšímu takovému koši asi 10 metrů.
Ale majitel hafana věděl, že lidé jako já potřebují rozptýlení. Takové ubývající lejno skutečně pobaví. A velmi zajímavé je pozorovat lidi, jak uhýbají na poslední chvíli.
Škoda, že neznám majitele onoho vyměšujícího hafíka. Také bych mu rád poskytl nějaké rozptýlení. Jak by se asi tvářil, kdybych mu podobně označil vchod do jeho obydlí?
Sám mám psa. Nebydlím sice v Praze, ale to nevadí. Moje čubina je zvyklá chodit vykonávat svou potřebu do trávy, tam kde to nikomu nevadí. A pokud to nevydrží na chodníku, tak to vždy uklidím. Ó jak jsem bezohledný. Všem chodcům znemožňuji velkolepou zábavu. Nejhorší na tom je, že jsem ve své zlomyslnosti nenapravitelný. Bohužel to vypadá tak, že po svém pejskovi budu uklízet dále.
Budu si muset pořídit digitální foťák. Když uvidím majitele pejska, který se rozhodl neuklízet po svém mazlíčkovi, tak si ho prostě vyfotím. A fotografii umístím do nějaké síně slávy, aby i ostatní věděli, kdo je onen dobrodinec.


Zadal White Dog, 18.08.2003 16:34:48, 12 komentářů...,
TrackBack URL tohoto příspěvku je http://www.maly.cz/tb.php/369

Zpět na článek

HotLinks
Zobrazit komentáře v chronologickém pořadí

Nemohu si pomoci, - Arthur Dent (web)

ale tento příspěvek je - o hovnu! {smile}

Nemyslím to zle. Je to tam napsáno v titulku a opravdu o tom článek je...

Četl jsem spoustu článků, které měly v nadpisech honosná slova a přitom byly o tomtéž. Jen ta myšlenka jim chyběla.

A ta galerie - no proč ne! Akorát se nediv, až ti pak někdo půjde rozbít hubu {smile}
    

Re: Nemohu si pomoci, - White dog (web)

Mám tu moc tento příspěvek přejmenovat!
    

Re: Nemohu si pomoci, - Arthur Dent

Pokud ho přejmenuješ na "Strategie využívání produktů domestikovaných zvířat v Q3 a Q4 s výhledem do roku 2007 s přihlédnutím k normám, platícím v EU", tak to bude o hovnu s patřičným nadpisem! D-FENS bude mít radost! {smile}
    


A nahodou... - David (web)

...nebyl ten pejsek, co se tam vykakal bily? {big grin}
    


moje bifinka... - řetězka (web)

ta už umí od svých štěněcích let kakat (i čůrat!!) pouze a jedině na travičku. travičku neuklízím, bydlím ve vilové čtvrti s všudypřítomnými trávníčky a nechávám to na přírodě.
horší bylo, když jsme na čas s bifi byly ve vršovicích, kde trávníčky nejsou.. bifi běhala zplašeně po ulici a nakonec se vykakala na hromádku (sllovy dva kusy) listí u silnice. je to moje zlatíčko :o)
    

Re: moje bifinka... - Richard Holas (web)

Ale fuj! Proč to v trávě necháváš na přírodě? Oni jsou i lidi, kterým i v trávě (kde je větší pravděpodobnost přehlédnutí) hovínko vadí, třeba proto, že do něj šlápnou (sednou, lehnou...) ať oni nebo jejich děti.

(Já sám jsem hrdým sběračem po dvou anglických kokršpanělkách)
    


Problém vyřešen - White dog (web)

včerejší bouřka (tedy spíše déšť) exkrement odstranila.
2 David: nevím, jakou barvu ten pejsek měl, ale narážku jsem pochopil {big grin}
2 řetězka: také si myslím, že když to pes "udělá" do trávy, tak to nevadí. Jen to nesmí být dětské hřiště. Jo a moje bulteriérka Lucinka je určitě ještě větší zlatíčko než tvoje Bifinka {big grin}
    

Re: Problém vyřešen - Tokugawa (web)

To bych vám přál vidět nábřeží u nás, kde máte při zběžném pohledu pocit, že místo trávy rostou hovna. Sbírám všude.
    

Re: Problém vyřešen - Arthur Dent (web)

Nechci být nějak přehnaně zvědavý, ale - Proč je sbíráš? Pořizuješ si sbírku? {smile}
    

Re: Problém vyřešen - White dog (web)

Arthure, právě jsi mi připomněl jeden velmi drsný díl velmi drsného a odporného seriálu "Ren a Stimpy" {big grin}
    


Koše na každém rohu? - Richard Holas (web)

Země pejskařům zaslíbená... http://holasi.net/?p=200308201413 {sad}
    


Ano, ano - Jiri Krakora

Majitelé psů by po svých miláčcích měli uklízet, a to nejen na asfaltu, či betonu, ale i na té travičce, neboť je spousta lidí, obzvláště v létě, kteří by se rádi na té travičce slunili ve svých bikinkách a ono lehnout si do takového voňavého nadělení není mnoho příjemné, ač ten pejsek je roztomilý šmudla, který svým páníčkům dělá jen radost.
Ve skutečnosti mám také fenku a hovna po ní .... většinou neuklízím. A víte proč? Protože nějak v Modřanech, kde bydlím, nemůžu vždycky zaboha najít alespoň popelnici. A tahat se s dvoukilovým hovnem v igelitovém pytlíku po sídlišti není zrovna můj životní cíl. Ale říkejte to našim radním. Ti jsou rádi na svých teplých místečkách a zvelebují si jen okolí radnice do sto metrů. Asi budu chodit venčit Saninku(to je můj pejsek) před radnici, ať si to také užijí.
    
HotLinks
Zpět na článek