.: Rychlé menu: navigace .:. odkazy .:. kategorie .:. vyhledávání .:. archivy .:. autoři :.  

29.08.2003



Divíte se, že nemám rád managory? Přečtěte si, co také mohou managoři vymyslet.

Ve stručnosti: Manažer banky (eBanka) si vymyslí, že mají málo klientů a že by zaměstnanci mohli svému zaměstnavateli dát kontakty na své známé, kamarády a přátele, aby je banka mohla oslovit (čti: prudit s nabídkami skvělých služeb). A pak se ještě diví, že 375 lidí se na něčem takovém nechce podílet a 208 dalších předalo méně než 20 lidí... A dělá BUBUBU a doufá, že při příští aktualizaci budou mít všichni odpovídající počet odevzdaných kontaktů. (viz také HN)

Soukromí je mu asi neznámý pojem...

Já osobně tisknu pravici těm třistapětasedmdesáti, co nebonzli.

Ti totiž pochopili, co se může velmi snadno stát. Totiž to, že když kontakty bance dají, o své známé třeba i přijdou a budou muset chodit kanálama...

Ale třeba trhne i na mně a u zubaře se mne sestřička zeptá na adresu mých příbuzných. A když jich udám víc než dvacet, udělají mi zdarma resekci. (Ti příbuzní...)

Díky za upozornění — eLKa

PS — aktualizace: Abychom si rozuměli — tohle není článek proti eBance, ale proti manažerům, co si myslí, že jejich zaměstnanci jsou jejich majetkem, a to včetně svého soukromí...


Zadal Arthur Dent, 29.08.2003 11:13:29, 8 komentářů...,
TrackBack URL tohoto příspěvku je http://www.maly.cz/tb.php/390

Zpět na článek

HotLinks
Zobrazit komentáře v chronologickém pořadí

 - saybye (web)

Je to hnus, kdybych měl nějaké peníze, které by stály za řeč, okamžitě od nich mizim.

Ale jako internetova aplikace pomocí níž rozděluješ peníze přicházející od zaměstnavatele na různá jiná konta, splátky a podobně je ebanka bezkonkurenční.
    

Re: - Arthur Dent (web)

To ano. Tenhle článek nebyl proti eBance, ale proti manažerům, co si myslí, že jejich zaměstnanci jsou jejich majetek a že jim patří včetně svého soukromí...
    


SM - David (web)

Tak to je tedy vazne sado maso. Docela silna kava, takova drzost. Mel jsem v planu si ucet u e-banky zalozit, ale asi o tom jeste popremyslim... A myslim, ze uz jsem se rozmyslel...
    


Průšvih - Jerry (bez trojky) (web)

Průšvih je v tom, že s eBankou jsem opravdu spokojený a jejich internetové služby považuju za bezkonkurenční. Už asi před rokem jsem od nich chtěl zdrhnout (po zdražení poplatků), ale když jsem zjistil, jaké hnusy v oblasti online bankovnictví nabízejí ostatní ústavy, raději jsem zůstal.
    

Re: Průšvih - Arthur Dent (web)

Nejde o eBanku. Jde o toho debilního manažera, co vymyslel tohle bonzování. To se může stát kdekoliv, kde takového mají. Opakuji: VŮBEC NEJDE O TO, KDE SE TO STALO, JDE O TO, ŽE SE TO VŮBEC NĚKDE STALO!
    

Re: Průšvih - Jerry (bez trojky) (web)

Ale jo, vždyť já u nich taky konto neruším. Už proto, že, jak jsem psal, není kam jít {wink}
Nicméně, ten jeden managor dotyčné bance šéfuje a díky tomu to na její aktivity vrhá dost podivné světlo - předpokládám, že bankovní ústav se přece jen nechá do jisté míry s jeho vedením ztotožňovat.
    

Re: Průšvih - pixy

Přesně jako vy - s eBankou jsem nadmíru spokojen (ani mi nepřijde drahá) a netuším, jak bych mohl existovat s příšernými pseudo-online a pseudo-zabezpečenými účty u jiné banky... Brrrrr.

Ale toho magora, co to udělal bych na minutu vyhodil. Už jsem na něj slyšel různé reference a FAKT nechápu, jak ho nějaká společnost může nechat na tak odpovědném místě. Notabene když do citlivého oboru finančnictví zanáší móresy z multilevel marketingu. Vůbec bych se nedivil, kdyby se p. Lašák vedle své práce v bance nevěnoval i nějakému tomu Herbalifu či Amway.

Prosím představenstvo aBanky na kolenou: Proboha, vyhoďte toho magora... A pokud možno tam zaměstnejte zpátky nějakého nadšence z původní Expandie. Dejte mu půl melounu měsíčně a uvidíte, co s tou bankou udělá.
    


Nejenom v E Bance - Jana

drazí přátelé, ujišťuji Vás, že podobné praktiky nejsou pouze v E bance...
    
HotLinks
Zpět na článek