.: Rychlé menu: navigace .:. odkazy .:. kategorie .:. vyhledávání .:. archivy .:. autoři :.  

25.09.2003



Četl jsem DarkMasterův článek a rozhodl jsem se podělit se s vámi o svou zkušenost se Seznamkou.

Když jsem se přestěhoval do Budějovic za prací, šel jsem do naprostého neznáma. Nikoho jsem tady neznal, byl jsem tu předtím jen jednou. Přestěhoval jsem se, bydlel jsem na ubytovně a říkal jsem si: „Jsem v cizím městě, ani nevím, kde bych se měl s někým seznámit...”, tak jsem zkusil Seznamku.

Napsal jsem něco jako že hledám dívku, se kterou bych mohl posedět v kavárně a která by mi ukázala Budějovice a dal jsem to do rubriky Vážně. Ozvaly se asi tři slečny, se kterými jsem si začal psát. Po týdnu se ozvala čtvrtá, která po dvou mailech navrhla osobní setkání.

Protože jsem měl jen pár kousků oblečení, neměl jsem až takové dilema, co si na sebe vzít... Tak jsem se jenom oholil a vyrazil jsem.

Slečna byla sympatická a já nervózní. Když jsem nervózní, tak povídám... Poseděli jsme asi dvě hodinky a pak jsme šli každý domů...

Po týdnu mi slečna zavolala, jestli bych neměl čas, že by si šla sednout na pivo. Měl jsem čas. Na tom pivě jsme se dohodli, že v pátek zajdeme na koncert Ozzy Osbourne Revival Bandu.

No a stalo se, že na tom koncertu jsme se do sebe nějak zakoukali... Pak jsem se k ní nastěhoval... Pak jsem ji požádal o ruku a teď je to moje manželka.

A po čase se mi přiznala k tomu, že když mě viděla poprvé, tak si říkala: „S tímhle? Nikdy!”



Takže rada: Pokud se s někým seznámíte přes internet, vaše první setkání je většinou tak trochu rozčarováním... Ale jak si to pak zařídíte dál, je už zcela na vás. Seznámení přes internet je stejně dobré jako seznámení, řekněme, ve vlaku, ve škole, na odborové rekreaci nebo kdekoliv jinde.


Tímto článkem bych rád poděkoval serveru Seznamka.cz za to, že díky němu jsem se seznámil se svou milovanou a moc fajn manželkou, a své manželce za to, že je tolerantní k mé zálibě v počítačích, k mým nectnostem a vůbec — za to že je!

PS: Dodneška mi ale ty Budějovice neukázala. {big grin}


Zadal Arthur Dent, 25.09.2003 14:08:15, 13 komentářů...,
TrackBack URL tohoto příspěvku je http://www.maly.cz/tb.php/469

Zpět na článek

HotLinks
Zobrazit komentáře v chronologickém pořadí

Nedá mi to... - Tokugawa (web)

"Protože jsem měl jen pár kousků oblečení, neměl jsem až takové dilema, co si na sebe vzít... Tak jsem se jenom oholil a vyrazil jsem."

Takže Ty jsi šel nahý, jenom ses oholil? Všude nebo jen na obličeji? To pak chápu, že ctihodná manželka si pomyslela "Nikdy!" {big grin} {big grin} {big grin} {big grin} {big grin}
    

Re: Nedá mi to... - saybye (web)

Toku, tebe ten chlast nějak rozjařil :o))
    

Re: Nedá mi to... - Tokugawa (web)

Kdepak, teď sedím v zaměstnání a mám absťák. Dneska se poprvé od narození Andulky dostanu domů... {big grin}
    


 - manželka (web)

Nedá mi to, než se poprvé zapojit do blogu a připojit pár vysvětlivek! Jen pro upřesnění - jsem paní Dentová (jak mě jednou nazvala maja).
Takže tady jsou: "Když jsem nervózní, tak povídám..." = po 1,5 hod. slovního vodopádu jsem se taky dostala ke slovu. A "S tímhle? Nikdy!" - říká vám něco označení "vypadá jak (M)mánička"? Tak takhle nějak vypadal Arthur při našem seznámení. Ale jelikož byl na začátku našeho vztahu ještě značně tvárný, tak se z něj vyklubal ještě větší sympaťák (i když se nám během manželství trochu zakulatil, což je ovšem důkazem toho, jak mu manželství svědčí!?), kterého jsem si nevzala pro jeho vzhled, ale pro životní názory a to všechno, co má poschovávané v hlavě. Takže rada na závěr: Nikdy neříkej nikdy!

P.S. Vzkaz pro Arthura: Moc to s tím chvalozpěvem na mou toleranci apod. nepřeháněj! Vždyť i u nás je někdy správná "Itálie".
    

Re: :-))))))) - arsinoe (web)

Ahoj paní Dentová {big grin})))))

nejlepší vztahy jsou ty, které začínají slovy typu ...tenhle nikdy..., ...bože to je strašák..., ... pitomec.. a podobně. Nevím, jak je to možné, ale takhle a podobně začínaly všechny moje vztahy, které za něco stály.
A toleranci si chválit nech hodně a moc{smile} I Itálie je projev tolerance....Sicílie už ne {smile}

Mějte se krásně, Dentovi.....a bouřete... bez bouřek není ozon {big grin})

Btw. Také háži předměty.........{smile}
    

Re: :-))))))) - Trillian (web)

:o)
já sice nehážu předměty ani přemety, ale má drahá polovička je přesně ten typ "ani kdyby byl poslední chlap ve vesmíru"
což je vlastně u Arthura Denta holý fakt :oDD
    

Re: Poslední chlap - ofr

Není poslední chlap ve vesmíru spíše Dave Lister? {wink}
    

Re: Poslední chlap - Trillian (web)

podle Stopařova průvodce ne :o))
    


Re: :-))))))) - Tokugawa (web)

U nás jakbysmet. Když jsme se seznámili s paní Tokugawovou, měli jsme proti sobě milion výhrad, občas došlo i na štulec {big grin} No a teď? {big grin}DD
    


Re: :-))))))) - Kostej

Ja uz nechci ozon....
    


Re: - maja (web)

"v českých budějovicích by chtěl žít každý!" a "čert přijíždí z jihu, od budějc". ne, vážně s budějickýma rodákama mám ty nejlepší zkušenosti. a s tou tolerancí máte paní dentová pravdu. já to říkám furt: moje tolerance je do nebe sahající, ale jestli mě nebudeš poslouchat, tak tě zabiju!
{smile}
    


 - JM

Ahoj Dentovi nebo M+M,
je zajímavé si přečíst jak to vlastně bylo a držím palce, aby to v podobném duchu pokračovalo, (myslím, že Itálii a létající předměty perfektně zvládá za oba dvounohé jedna čtyřnohá členka domácnosti, takže vám vlastně šetří práci a vy se můžete věnovat sami sobě né?). m.
    


Gratuluji - Jiri Pallas (web)

Gratuluji a za Seznamka.cz vam preji aby to vydrzelo. P.S. Zaruka je dva roky, takze kdyby nahodou, tak si muzete zdarma vybrat jinou...
    
HotLinks
Zpět na článek