.: Rychlé menu: navigace .:. odkazy .:. kategorie .:. vyhledávání .:. archivy .:. autoři :.  

01.10.2003



Tak se i nám stalo to, co popisoval WhiteDog. Potkali jsme psího odborníka...

Dnes byla Martina s naším psem u svých rodičů. Byl tam na návštěvě i jistý pán. Nejprve se ujistil, zda pes nekouše, pak si psa pohladil, pak chválil jak hezky vypadá a nakonec se zeptal, co je to za rasu.

"Dobrman," vece manželka.

Pán uskočil a povídá: „Ale — to je bojový plemeno! Na to budete muset mít papíry!”

Leda ty musíš mít papíry... na hlavu, myslela si manželka a nahlas prohlásila, že dobrman NENÍ bojový pes, že žádné takové dělení nezná, že je to pes služební, případně pracovní.

Pán odvětil, že je to bojové plemeno, že to četl, a své teze rozvíjel dál: „Dobrman se musí cvičit! Takovej vlčák se cvičit nemusí, ten to má v genech. Když na mne běží vlčák, já zvednu ruku a vlčák zastaví. Ten to má v genech...”

Jojo... Co Čech, to kynolog!


Zadal Arthur Dent, 01.10.2003 21:00:18, 8 komentářů...,
TrackBack URL tohoto příspěvku je http://www.maly.cz/tb.php/482

Zpět na článek

HotLinks
Zobrazit komentáře v chronologickém pořadí

A budete se všichni smát - Martin Žantovský (web)

až do té doby, než někoho z vás sežere. Ale pak mi neříkejte, že jsem neříkal, že kdo se směje naposled, ten se směje bagr (-;
A kdyby přece někdo nevěděl, co je to jistota, tak: 4koalice není slepenec, nerozpadne se a vyhraje volby...
A jestli to nestačí, pak dobrou chuť a dobrou noc... (-;
    

Re: A budete se všichni smát - Arthur Dent

Dobrou rtuť, pokud v kávě vidle máte!
    


100 a 1 - White dog (web)

Až se ti něco podobného, co popisuješ, stane 101x, tak už si toho přestaneš všímat.
To je mé veliké prproctví :o))
    


 - Jerry (web)

O víkendu jsem musel u Bučovických vodopádů (Karlštejnsko) umravňovat nejakého vařbuchtu, který tam pořvával na nějakou paní s dvěmi stařičkými trpasličími knírači. Paní se ho bála, protože byl agresivní, chlap (v pozadí jeho rodinka) ječel, ať jde dál, že ho ti psi ohrožují, psi uvázaní na vodítku na něj občas zaštěkali, protože ječel. Pak jsem tam přišel já s Hankou, paní jsme provedli kolem toho č*ráka, já ho trošku sprdnul a on se konečně mohl nerušeně kochat vodopády, v nichž nebyla ani kapka vody. Škoda, třeba by se tam utopil.
Paní se klepala ještě po půl kilometru.
Podotýkám, jeden z těch kníračů byl už poloslepý...
    

Re: - Martin Žantovský (web)

Au au au au, s dvěmi knírači, au au, to bolí víc než sežrání psem, utonutí ve vodopádu a vidle v kávě (-; Už mě nebijte...
    


 - Jan Bien (web)

Já takhle jednou šel s naší rottweilerkou, mimochodem vychovanou a poslušnou. Nebyla na vodítku, ale měla košík. A nějaká pani měla dva malé psy uváZané na šňůře, jenomže ti psi se mohli uštěkat na tu naší krasavici. Naše krasavice to však nechávala beZ povšimnutí a šla si svou cestou. No a ta pani se usurpovala: "Uvažte si toho bojovýho. Ty mý psy to cejtěj." No co ji na to říct, když chce být člověk slušný? Nechal jsem bábu be povšimnutí, ať si křičí a na další kolemjdoucí jsem se ironicky usmíval.
    


At si kdo chce co chce rika... - nonsense

já videla Arturovo bojovyho psa na vlastni oci! Nejdriv zlostne vrcela,pak nemilosrdne zakousla, nasledne rozcupovala a nakonec jeste drze tahala po zahrade... hadr! {smile}
    


Vlčák to má v genech? - Comanche.cz

Opravdu mě rozesmál citace v článku že se vlčák cvičit nemusí, jelikož to má v genech. Podle mých zkušeností je vlčák pes určený ke drilu. Když se dril vynechá tak pes výcvik rychle ztrácí.
    
HotLinks
Zpět na článek