.: Rychlé menu: navigace .:. odkazy .:. kategorie .:. vyhledávání .:. archivy .:. autoři :.  

24.11.2003



Pixy sloučil své blogy do jednoho, já rozděluji. Při své práci nacházím spoustu zajímavých stránek o PHP a webdesignu a protože si potřebuju ty informace nějak utřídit, udělal jsem si další blog.

Je to tedy hlavně místo, kam si budu psát poznámky o tom, kde jsem na co zajímavého narazil. Stručné a věcné. Pokud budu chtít zveřejnit nějaké své řešení nebo nápad, týkající se vývoje, půjdu s tím také tam.

Samosebou — mohl bych si to nechávat u sebe v bookmarkách, ale to není ono. Takhle si to navíc mohou přečíst i další lidé a mohou mi případně poradit, inspirovat, moje odkazy mohou být třeba někomu užitečné...

Ten blog se jmenuje (naprosto neoriginálně) .devel a jako blogovací nástroj je použit upravený Bloq Marka Nebesáře. Vyhovuje mi svou jednoduchostí — má všechno, co potřebuji na tvorbu „komentovaného seznamu odkazů”.

Proto — když budete chtít nějaké informace o PHP, CSS, SQL nebo HTML, neváhejte a podívejte se na .devel. Programátoři vítáni. {smile}


Zadal Arthur Dent, 24.11.2003 21:54:33, 3 komentáře...,
TrackBack URL tohoto příspěvku je http://www.maly.cz/tb.php/608

Zpět na článek

HotLinks
Zobrazit komentáře v chronologickém pořadí

Výborný nápad - Mamlas (web)

Jenom pro začátek budu muset ještě někde sehnat příručku CSS&PHP for complete idiots a s pomocí tipů z Vašeho blogu už můžu tvořit vlastní stránky bez tabulek, rámců atd.
    


Gratuluji! - nitro (web)

Výborně! Nový weblog se mi moc líbí, přidávám jej do blogrollu...
    

Re: Gratuluji! - Arthur Dent (web)

Na oplátku přidávám Nitroblog {smile}
    
HotLinks
Zpět na článek