.: Rychlé menu: navigace .:. odkazy .:. kategorie .:. vyhledávání .:. archivy .:. autoři :.  

26.11.2003



První komentářový spam z moravských lohó a hájó...

Neustále již tři roky tady do mne kopou neznámí telepati proudem a snaží se mě paralyzovat či dohnat k infarktu (momentálně míří do srdeční krajiny, páteře, ledvin, hlavy, končetin, genitálií). (...) Mouši se na mě domluvily! Pokazily mi opět oba domovní zvonky. Dnes mi prokoply schránku. Ještě ten den zástřel na nohy + ukájení hlasů. Při sepisování zástřel na týl, do ledvin a do hlavy. Neustále mi cuká pravé oko v pravém koutku. Škodná mi kazí přístup na síť! Posmívají se mi, že jsem teplouš, homosexuál a nechtějí mi dát dívky o které stojím, ačkoli jsem heterosexuál! Některé servery mou zprávu mažou. Kopou také do mého psa a do kočky, kterým se tvoří podkožní nádorky a bradavice! (...)

Tento komentář se v nezměněné podobě objevuje na různých diskusních fórech. Objevil se na Bloguje, před několika minutami se objevil i tady. Když se podíváte na Google, zjistíte, že ten jeho spam je rozlezlý všude možně.

Autor ho posílá ze dvou různých dial-up připojení, vždy v nezměněné podobě. Snaží se působit dojmem člověka s paranoidním bludem, trpícího stihomamem ("všichni po mně jdou") a schizofreníí ("hlasy", telepati...), ale cosi mi na tom nehraje.


Jaký je váš názor? Viz anketa.

Aktualizace: Na diskusním fóru ATI-TV jsem objevil pokračování:
Ano, dvakrát mi vyply telefon, přitom mi vibrovala obrazovka monitoru a ještě párkrát jej vyply jen tak pro pobavení. Telefon patří mé matce, která mne vyhodila z domu, asi je vydíraná! Hrad a kancelář jsem již kontaktoval dávno, bez většího úspěchu. Nedávno mi zastřelili psa a nechali mne opustit všemi partnerkami, takže již osm let žiji sám na pokraji finančního krachu, neustále mne sledují při stěhování po celém státě a rozmlouvají mým zaměstnavatelům můj plat, který nikdy nepřesáhl 4 000 Kč! Jsem samozřejmě ozbrojený a čekám nějaký útok (nerad), který se zatím odehrává především přes zdi bytů, domů. Zbavil jsem se nájemního bytu a již jsou u mne v novém podnájmu také. Výhodou je, že další dům (kde mají pronájem) je asi 10 m přes dvůr a když je zima ataky slábnou! Mám zážitek (z paneláku, kde blízkost druhé osoby je extrémní) kdy mě čímsi šlehly přes ruce až mi zrudly. Čímsi neviditelným, jakýmsi přístrojem! Momentálně již třetí den s přestávkami na spaní udávám, aby informace pronikla do zahraničí a zvýšil se tak mezinárodní nátlak na tyto STB jednotky! Sám jsem vyzbrojen výsadkovým vrhacím nožem „Mantrak” jenž bych v krajní nouzi neváhal použít! Jisté zkušenosti s extrémními násilnými situacemi mám a bohužel – jsem schopen se násilnému ataku násilně bránit. Bohužel se obávám, že lidé sedící o patro výš jsou ozbrojeni střelnými zbraněmi, takže vtrhnutí do tohoto bytu by bylo pro mne ztrátové. Mám také pocit, že tyto specielní jednotky ovládají cosi jako telepatické napodobování osob nejbližších, např. z rodiny, Kolem níž se motají lidé, které bych stoprocentně označil fyziognomicky za občany Ruského či Židovského (bohužel)původu! Pokud můžete, věnujte mi svůj telefon, jenž se smazal použitím toho speciálního přístroje, kterým mi přerušily hovor. Jedno přejetí dítěte v rodině již máme, z let porevolučních. Momentálně tedy pracuji na zničení těl zrůd z mé bezprostřední blízkosti formou udávání a informační války! Při mém průchodu chodbou tohoto domu všichni mizí a připouštím, že jí procházím z rukou na rukojeti nože. Nedávno mi pustily v jednom krámě slzný plyn a chlapec jenž jej vypustil (blbec) čekal naivně, až jej podříznu (což jsem neudělal, domnívajíce se že má u sebe i šokovou zbraň). Chci ten nůž použít až ve chvíli jistého fyzického napadení, kvůli právníkům!


Zadal Arthur Dent, 26.11.2003 22:15:07, 14 komentářů...,
TrackBack URL tohoto příspěvku je http://www.maly.cz/tb.php/614

Zpět na článek

HotLinks
Reakce na jiných stránkách (TrackBack)
POOH.CZ blog MedvídkaPů: Neustále již tři roky, tady do mne kopou neznámí telepati
Zobrazit komentáře v chronologickém pořadí

Do mě taky kopou ... - Phil Zoo (web)

Zrovna tento spam mi připadá neodolatelně vtipný, ať už je to myšleno vážně nebo ne. To bych vymyslet nedokázal. Připomíná to blouznění slavného hladovkáře Marečka, když se asi rok po své proslulé hladovce definitivně zbláznil.
    

Re: Do mě taky kopou ... - Arthur Dent (web)

No, vtipný to je, ale když ti to během dvou minut strčí k osmi článkům, to jde sranda stranou {smile}
    


Re: Do mě taky kopou ... - chumláček-obláček (web)

Jo,když jsem ho našla v létě rozházený všude možně,kudy sem chodila,tak nějak to šlo kolem.Ale když mi ho dá pod každý článek 7x, a ještě k tomu 3x denně tak už mi docházi smysl pro pochopení a humor.
je vyčůranej jak mraky.Sotva sem to smazala,dal to tam znova.Jo a k počítači může jen v určitých hodinách.Asi ho má doma,protože o víkendu to s ním není k vydržení a jinak to posílá večer a v noci.
PS:Arture,ještě je jedna verze,bohužel ji namám,přišla jen jednou.Prý od Davidovi kamarádky.Vyhodila sem jí,jinak bych ti jí poskytla.Mrzí mne,že jsem Tě do toho zatáhla a teď leze i k Vám.Promiň.Snad tu fintu chvíli neprokoukne.Jinak začnu trpět stihomamen já.Nemoc?Nevím,beru tvé argumenty,uznávám,ale nějak se mi to mu tady nechce věřit.Přikládám se k té legraci.
[www.bloguje.cz/blogy/oblacek/15597_item.php]
    


My to máme - Alraune (web)

na vlčácích a na bdsm.cz už dávno. Že by další vlna?
    

Re: My to máme - Arthur Dent (web)

Jak dávno? Pár týdnů nebo pár měsíců (let)???

A doslova stejný text?
    

    

Re: My to máme - Arthur Dent (web)

Hm... Moje podezření, že se jedná o nějakou kravinu, roste.
    


Pojmy - White Dog (web)

Celé je to psané velmi přesvědčivě. Ten člověk má výbornou představivist.
A teď mě omluvte, jdu telepaticky nakopat jednoho spammera do p....e. {smile}

BTW je to vůbec spam? Nemá to komerční charakter.
    


IMHO - Mirun (web)

si myslím, že se dotyčný takhle možná mstí někomu jinému (dvořáčkovi?). Dle mejlu nebo tel. čísla by šlo komentáře blokovat.
    

Re: IMHO - Arthur Dent (web)

No tak já to tedy přiznám - to bylo to první, co jsem na Bloguje udělal. Druhý den začal přidávat znovu a když zjistil, že takhle ne, tak zadával bez mailu.

To moc nevypadá na nemocného, co? Spíš na pitomce...
    

Re: IMHO - chumláček-obláček (web)

Kdo vydrží déle? o)))
    


Re: IMHO - chumláček-obláček (web)

jojo,to bylo to první co nás napadlo,ale je chytřejší,než jsme doufali.Když se mu nepodařilo vložit 5komentářů pod článek,tak než artur stihnul nastavit,aby mi nechodily do pošty,na což jsme den před tím oba zapoměly,tak už psal a zadával bez mejlové adresy.No,zkusil Artur něco jinýho.Uvidíme dnes v noci.....
    


:o) - Trillian (web)

já nevím, mě to hrozně rpzesmálo... ten člověk má talent, i když zjevně ne gramatický :o)
ale mně se to mluví, když mi to nic nezahlcuje, že? :o)
    
HotLinks
Zpět na článek