.: Rychlé menu: navigace .:. odkazy .:. kategorie .:. vyhledávání .:. archivy .:. autoři :.  

30.11.2003



Pokud někdo ztrácí soudnost ze spamů, dá se to pochopit. Pokud někdo, kdo by se měl v počítačích vyznat, přímo blbne, je to divné.

Nějakému američanovi, panu Charlesovi Booherovi, chodilo mnoho spamů. Podrobnosti si ostatně můžete přečíst zde. Ten člověk ztratil nervy. Což by se dalo pochopit, kdyby to nebyl programátor.

Ano, i mě chodí denně mnoho spamů. Stejně jako nebohému kaliforňanovi. I mě denně mnoho mailů nabízi zvětšení penisu. Ale dobře vím, že když budu telefonovat na čísla uvedená ve spamu, budu za debila.

O to více mě překvapuje, že se takhle nechal nachytat programátor. Protože slovo programátor u mě vždy znamenalo ten, který rozumí nejen počítačům, ale i věcem okolo, jako třeba internetu..

Chápu rozhořčení lidí, kterým chodí tuny spamů. Pokud ale pan Booher je programátor, měl zkusit například napsat nějaký protispamový program a ne se nechat takhle vyprovokovat k nesmyslné reakci.

Pane Boohere, pokud bych někdy sháněl programátora, spolehněte se, že vy to nebudete {big grin}

Zde je text toho článku (pirátsky a odporně ukradený z MF dnes metodou „Copy + Paste”):

Čtyřiačtyřicetiletý kalifornský programátor Charles Booher propadal šílenství, když denně mazal ze své elektronické pošty třicet stejných zpráv nabízejících „ jediný skutečný lék na zvýšení vašeho mužství”. Jednoho dne v záchvatu vzteku popadl telefon a začal nadávat domnělému odesílateli reklamních e-mailů. Tento týden byl Booher zadržen a před soudem mu hrozí až několikaleté vězení za „vyhrožování únosem a usmrcením člověka”. „Můj počítač byl dva měsíce naprosto nepoužitelný. E-mailová schránka byla přeplněná nabídkami na zvětšení penisu a z mého internetového prohlížeče vyskakovala další a další reklamní okna,” uvedl Booher pro agenturu Reuters.




Zadal White Dog, 30.11.2003 1:12:47, 4 komentáře...,
TrackBack URL tohoto příspěvku je http://www.maly.cz/tb.php/618

Zpět na článek

HotLinks
Zobrazit komentáře v chronologickém pořadí

Programátoři i doktoři ... - Paranoicus Maximus

...aneb proč si vlastně právník nespraví ten zub sám, když je *doktor*, a místo toho se nechá vyprovokovat k trapnému skučení a nářku?
    


 - pixy (web)

O co jde? Na té odkazované stránce [zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?r=Asveton_lineh&c=sveton_lineh_5_1] je jen menu a hromada reklamy... {sad}
    

Re: - White Dog (web)

Omlouvám se, oni na idnes vždy po dvou dnech článek stáhnou a dají ho do archivu, který je přístupný jen registrovaným členům. Zkusím to napravit...
    


 - Jiri Krakora (web)

To jsem si dal. Kliknul jsem na okaz a vylezlo na mne okno, kde poskakoval nejakej panak a nejaka holka plavala v lagune s hvezdicema. Text zadnej. {smile} Uz jsem chtel silet a volat na iDnes a vyhrozovat jim tam unosem a vrazdou. jinak si myslim, ze je to kachna. Takovou blbost muzou totiz vymyslet jen na iDnes, nebo na CNN.
    
HotLinks
Zpět na článek