.: Rychlé menu: navigace .:. odkazy .:. kategorie .:. vyhledávání .:. archivy .:. autoři :.  

15.12.2003



Ha ha ha... Tak akorát „Kristova noho!”

Dneska mi poslali od Tiscali mail, kde píšou, že jako vánoční dárek zrychlili ADSL připojení. Ze 192/64 na 512/128. K tomu přiložili třistakilový soubor ve Wordu, kde popisují, jak to nastavit. Až do této chvíle skvělé...

Jenže.

1. Změna rychlosti proběhla už v pátek. Přišel jsem na ní tím, že zničeho nic spadlo spojení a nešlo nahodit znovu, takže jsem volal na hotline a tam mi řekli: „Nojó, teď se musíte hlásit jinak...”

2. Agregace nebo která svině způsobuje to, že zatímco jsem předtím mohl stahovat průměrnou rychlostí 15 k/sec, tak dneska se dostanu stěží na 4k/sec.

3. Od nového roku platí limit 10GB. Během víkendu, co jsem měl puštěné to rádio, jsem naprosto bez problémů „nasosal” něco přes giga.

4. Na mou reklamaci, kterou jsem Tiscali poslal skoro před měsícem, se dodnes nikdo neuráčil odpovědět. Asi jsem je přechválil...

5. Poslat zákazníkovi 300k přílohu ve Wordu je opravdu ukázka počítačové gramotnosti par excellance...

Takže mám broadband, který je pomalý jako modem 56, navíc po mně chtějí, abych připlácel za to, že ho budu opravdu využívat. Pokud se mi nepodaří přejít na BlueTone Angel, tak asi pudu a vlastnoručně si natáhnu někam kabel... Třeba na trám! (Děsně chytrý komentátory ve stylu „pořiď si mikrovlnu” upozorňuju, že ani ze střechy nemám přímou viditelnost!)

Chuj s ADSL!


Zadal Arthur Dent, 15.12.2003 20:01:52, 6 komentářů...,
TrackBack URL tohoto příspěvku je http://www.maly.cz/tb.php/652

Zpět na článek

HotLinks
Zobrazit komentáře v chronologickém pořadí

pomalejsi nez modem... :D - Raven (web)

jo, tak to je ale pomalejsi nez muj modem...{wink} no ale smat se ti nebudu... :D
    


Lidi, ale proč zrovna Tiscali? - Petr Ozogan (web)

Proboha, proč děláte takový věci, jako mít ADSL od Tiscali? Já jsem zvolil IOL a maká to už dobře. Už několik měsíců. O nějaké agregaci ani nevím, co to je. Opravdu. Asi je to ale tím, že jsem na místě, kde je málo přípojek. A reklamace? Jednou jsem platil za měsíc jen třetinovou cenu, protože uznali reklamaci několika dnů problémového provozu. Možná mám jenom štěstí. Zpočátku to bylo mnohem horší.
    

Re: Lidi, ale proč zrovna Tiscali? - myshpa (web)

kdyz uz to musi bejt adsl, tak nikdy ne od iolu ... nevim proc podporovat ty zluty svine nenazrany
    


Re: Lidi, ale proč zrovna Tiscali? - Arthur Dent (web)

Ono je to jedno, protože všechno, DSLAMy, modemy, kabely, technologie, všechno je Telecomu. Tiscali nebo Nextra jsou pouze reselleři, kteří "prodávají" ADSL Českého Telecomu.
A proč Tiscali? Protože jednání s nimi je o 300% lepší než s ČTc.
    


zdar mikrovlnam :) - votok (web)

Uz pres rok intenzivne (a hodne let pred tim) sleduju, jak se Telecom (a vlada) krouti a je slizkej jak had co se tyce ADSL a jeho zpristupneni siroke verejnosti za normalni cenu, za coz ja povazuju prispevek tak 500 mesicne (az 1000!). Pak take sleduju utrpne pokusy a zblepty o pausalnim tarifovani dialupu, ktere se casem hodne zamlzily. Klikam doma po vecerech a vikendech bojice se zaklikat pred sestou vecerni, abych nerval plnyma hrstma penize do jeho chrtanu. A ted uz jsem se fakt nastval, zcistajasna se muj mozek vycistil a beham po strese lovice signal na czfree net, jsa nadsen bezelstnou jeho myslenkou a svobodou paketu, ktere netecou pres draty a uctovaci systemy obludneho vykoristovatele {smile} Tech par tisic za tyhle investice opravdu za to stoji. Smulu ma vsak ten, kdo na nikoho nevidi.
    

Re: zdar mikrovlnam :) - Arthur Dent (web)

A to jsem právě já... :-/
    
HotLinks
Zpět na článek