.: Rychlé menu: navigace .:. odkazy .:. kategorie .:. vyhledávání .:. archivy .:. autoři :.  

27.12.2003



...ke třem událostem, které spolu nesouvisí. King of Pop, člověk, který si nedal b(M)acha na celní poplatky a pár zábavychtivých ranařů.

Michael Jackson prohlásil, že chce stále sdílet lože s dětmi.
To že je Michael King of Pop Jackson poněkud ujetý je očividné. Může mi ale někdo vysvětlit, jakou strašlivou úchylkou musí trpět dítě, které k takové příšerce vleze do postele?

Známého mecenáše a dřívějšího majitele fotbalové Sparty Petra Macha propustili po dvou a půl letech z výkonu trestu odnětí svobody. Měl si odsedět pět let, ale prý se slušně choval a zaručila se za něj rodina.
Zajímavé na tom je to, za co šel bručet. Nepřihlásil automobil k proclení a způsobil škodu přibližně 1.3 milionu korun. Za to dostal pět let natvrdo. Nepomohlo ani vymlouvání se na to, že šlo a automobil testovací, který nebyl jeho majetkem.
Připadá mi, že zde jde o něco jiného. U velkopodnikatele Machova formátu předpokládám ostré lokty. Pokud si vzpomínám na devadesátá léta, ležel tento člověk v žaludku mnoha lidem. Ale dostat ho na nějaký celní únik? Pan Mach měl (a zřejmě ještě má) majetek v řádu stovek milionů korun, které si vydělal prodejem automobilů a prodejem fotbalové Sparty. Myslíte si opravdu, že by byl tak hloupý, aby riskoval kriminál kvůli několika, z jeho pohledu směšným, milionům na cle? Spíše za tím vidím politickou objednávku, což ostatně skvěle koresponduje s mým přesvědčením, že všechno je jedna velká konspirace a kamufláž {smile}
Mimochodem, ten jeho majetek mu nezávidím a přeji mu, ať si ho ve zdraví užije. Kdo mě zná, ten ví, že to myslím vážně. Nejsem z těch, kteří nedovedou odpustit úspěch.

Nějací drsňáci se jeli pobavit na diskotéku. Vzali si pro jistotu nějaké ty baseballové pálky, nože a boxery. Jeden nikdy neví, lepší je být připraven na všechno. Pokud se všechno semlelo tak, jak píší média, tak se mládenci slušně dožadovali vstupu dovnitř a jen tak mimochodem rozbili skleněnou výplň dveří. Také zkoušeli odolnost přibližovadla, které patřilo majiteli diskotéky. Nato nějaký zlý ochrankář vystřelil do vzduchu a pak jednoho z těch plantážníků zastřelil.
Co k tomu dodat? Nebyl jsem u toho. Nevím jak to přesně bylo. Přijde mi zvláštní, jezdit na diskotéku s boxery, noži a baseballkami. Co by se asi stalo, kdyby byli hošíci puštěni dovnitř? Odložili by poslušně bojové náčiní v šatně?
Nemám žádné iluze o kvalitě lidí pracujících v ochrankách. Znám ale dost mladých frajírků, co se chovají jako by jim všechno patřilo.
Kdyby mě někdo začal ničit auto a já měl u sebe pistoli, nevím — nevím, jak by to dopadlo...
Na adresu agresivních mladíků obecně mě napadá jedno přísloví: Škoda každé rány, která padne vedle.
Života toho chlapce mi příliš líto není. Pokud se choval tak jak se údajně choval, tak byla otázka času, kdy zabije někoho on. Ať už úmyslně nebo nedbalostí.
A ještě malý postřeh k podobným machříkům — všimli jste si někdy, jak jsou silní a drsní? Tedy pokud jich je dost. Jakmile jsou sami, bývají to srabi k pohledání.

Tak to je pro dnešek všechno. Je čas jít na procházku s Lucinou.


Zadal White Dog, 27.12.2003 20:42:52, žádný komentář...,
TrackBack URL tohoto příspěvku je http://www.maly.cz/tb.php/673

Vaše jméno:


Váš e-mail:


URL vašich stránek:


Nadpis:


Text:


   
HotLinks
Pokud bude váš příspěvek obsahovat podezřelé HTML značky nebo vulgární slova, nebude přidán!
Pokud napíšete http://... nebo ftp://..., bude z toho vytvořen odkaz.
WARNING: This pages uses anti-spam software blogspam.
VAROVÁNÍ: Tyto stránky používají protispamový program blogspam.