.: Rychlé menu: navigace .:. odkazy .:. kategorie .:. vyhledávání .:. archivy .:. autoři :.  

04.02.2004



To se to tak někdy sejde...

Dopoledne jsem objížděl FÚ, ŽÚ, VZP, OSSZ, KÚ a BFLM. Odpoledne volal člověk z ČTc (Českého Telekomunismu), že přijede „odinstalovat koncové zařízení”. Koncové zařízení jsem ze zásuvky odpojil sám už před dvěma týdny, když jsem udělal pápá Telecomu a jeho ADSL.

Mimochodem, Tiscali se rozhoupali a minulý týden mi jakýsi člověk od nich volal a ptal se mě na důvod proč chci odstoupit od smlouvy. Řekl jsem mu svou rychlost a on uznal, že je to opravdu hluboce pod úrovní agregace a že tedy smlouvu zrušíme...

No a před dvaceti minutami jsem uzavřel Bloguje.cz a rychlá rota od Globe začala přesouvat všechno na rychlejší server. Ne že bych se snad nějak bál, ale přeci jen, už jistou zkušenost mám a naprosto klidný tudíž nejsem... A abych se tedy uklidnil, půjdu vařit. Kuřecí maso s kari rýží, je to recept, co mě tuhle napadl a docela nám to i chutnalo. A když má dneska manželka ty narozeniny... {smile}

Takže držte palce Bloguje i kuchaři... Díky.


Zadal Arthur Dent, 04.02.2004 16:25:04, 3 komentáře...,
TrackBack URL tohoto příspěvku je http://www.maly.cz/tb.php/738

Zpět na článek

HotLinks
Zobrazit komentáře v chronologickém pořadí

Tak jak? - Láďa Rejpal (web)
(04.02.2004 18:04:29)

Tak nam, Arthure, pote dejte vedet,jak to dopadlo.
Ja osobne se ucim varit a marne hledam nejakou "Kucharku pro totalni analfabety". U vsech normalnich kucharek vetsinou ztroskotam na druhem radku na nejakem cizim slove (orestujeme, blansirovat, utřít) {big grin})
    

Re: Tak jak? - paní Dentova (web)
(04.02.2004 18:56:22)

Nejlepsi kucharka je varici manzelka/manzel/pritelkyne/pritel...

Opet musim zasahnout a uvest na pravou miru, jak to narozeninove vareni probihalo/probiha. Cela roztouzena jsem se vracela domu od soustruhu s vidinou dobreho zvance. Jakmile za mnou zacvakly dvere od bytu, zacalo se ozyvat: Ku..., do pi.., spadnul internet, nevidim, jak se presouva bloguje..., nakrajej cibuli, maso, dej varit rejzi... Tak jsem si na sve 18.{smile} narozeniny hezky poplakala.
    


 - Helenka (web)
(04.02.2004 18:29:30)

Držím palce Bloguje i kuchaři a manželce přeji všechno nej, ať si to pořádně užije ;o)
    
HotLinks
Zpět na článek