.: Rychlé menu: navigace .:. odkazy .:. kategorie .:. vyhledávání .:. archivy .:. autoři :.  

09.03.2004



To se tu zase bavím... Jakýsi Jan Janda zaperlil a napsal o internetu stejným stylem, jakým bych já napsal o hokejové extralize.

Včerejší Právo otisklo článek Vše nejlepší ženám přeje i pavučina (via Headlines.cz).

Autor (chlap!) píše o ženských serverech (no, třeba je to odborník na ženy, co já vím?) a píše třeba, že zena.cz jsou profesionálně vytvořené stránky. Podle mého je to maglajz a ne profesionální stránky, ale to je věc vkusu.

Pravá perla je ovšem recenze weblogu Ženy mužům, kdy autor hodnotil weblog měřítkem pro portál: Najdete zde především příběhy mnoha žen, které se chtějí vyzpovídat. Tomu také odpovídá kvalita článků. Ani služeb čtenářům tady mnoho nenajdete. Snad jenom na pravé straně prohlížeče můžete využít vyhledávání nebo si vybrat témata z několika kategorií. Případně kliknout na některý odkaz a tím tento server opustit.

Nevím, jestli je to vina autora článku, který čekal něco co nemohl dostat, nebo jestli je to vina Ženmužům. Ženymužům nijak neinzerují to, že se jedná o weblog, tedy osobní stránky, a nezasvěcený člověk se pak diví a právem nadává. A mimochodem — výběr tohoto serveru je sporný, protože už název naznačuje, že je to server určený mužům! {smile}

Závěr je podobně veselý: Jestlipak víte, že POOH je více než pohodový server hlavně pro ženy? A že Májin weblog Vše o ženě obsahuje všechno zajímavé o ženách?


Takovouhle recenzi napíšu na počkání...


Server www.remeslnici.cz/ je další ze serverů pro kutily a řemeslníky. Najdete zde fotogalerii a přehled firem. Ale jinak je jeho obsah informačně chudý a doporučuji jít jinam.


Jo a Kombajnova strojovna jsou více než pohodové stránky hlavně pro zemědělce!

(Díky za upozornění, A.)


Zadal Arthur Dent, 09.03.2004 19:53:06, 8 komentářů...,
TrackBack URL tohoto příspěvku je http://www.maly.cz/tb.php/789

Zpět na článek

HotLinks
Zobrazit komentáře v chronologickém pořadí

No, - kryska (web)
(09.03.2004 20:18:43)

tak jsem se byla podívat na ten "opravdový portál pro všechny moderní ženy" jak pravil Jan Janda o zena.cz. Je fakt, že nejsem žádný odborník na vzhled stránek, ale tyhle jsou vážně maglajz.
    


 - lummox (web)
(09.03.2004 20:19:21)

Jan Janda - není to ten chlapík, co před pár lety perlil na Neviditelném psovi články na téma (ne)bezpečnosti Linuxu, ačkoliv suma jeho vědomostí o tomto tématu byla zjevně rovna nule? Zjevně se od té doby moc nezlepšil.
    

Re: - pan_kac (web)
(09.03.2004 20:31:00)

Podle tech perel bych rekl ze je to on (:
Vrele doporucuju najit si pres google stranku s jeho literarnimi vytvory o hackerech. A pozor! Radeji cist pozvolna, takova namozena branice neni nic prijemneho (((((-;
    


 - Trillian (web)
(09.03.2004 20:44:22)

to by mě zajímalo, co jsem já :o)))
    


:-) - Ota
(09.03.2004 21:17:09)

Panu Jandovi nelze upřít jistou originalitu v definování weblogu. Má pravdu, i tady na tom Převážně neškodném najdeme především postřehy dvou autorů, kteří se chtějí vyzpovídat. Tomu také odpovídá kvalita článků. Ani služeb čtenářům tady mnoho nenajdeme. Snad jenom na levé straně prohlížeče můžeme využít vyhledávání nebo si vybrat témata z několika kategorií. Případně kliknout na některý odkaz a tím tento server opustit.

Já si tenhle text snad dám jako motto k sobě... {big grin}
    


Tak chlapec ještě žije... - px30
(10.03.2004 09:33:23)

Soudě podle informační a jazykové chudoby článku v Právu bych tipoval, že Jan Janda obživl. Pro masochisty ještě přidávám tohle: [www.freewebs.com/janda/] (vstup na vlastní nebezpečí!)

BTW, ptal jsem se jednoho kolegy v práci , jestli se pamatuje na toho Jana Jandu, co prudil na Neviditelném psovi, a on na to: „To je ten zhulenec? Ne vlastně ne, to byl JXD...“ {wink}
    


 - maja (web)
(10.03.2004 09:51:33)

asi panu jandovi nabídnu, že mu jako žena muži řeknu pěkně od plic nejen vše o ženě... {smile}
    

Re: - Vesničan (web)
(11.03.2004 11:59:35)

Škoda nábojů!
    
HotLinks
Zpět na článek