.: Rychlé menu: navigace .:. odkazy .:. kategorie .:. vyhledávání .:. archivy .:. autoři :.  

24.04.2004



Tak tohle se mi ozvalo z televize dneska po obědě na Primě. A on to nový (asi teda) hudební pořad HIT...

Podtitul toho spektáklu je Hudba, Informace, Trendy (doufám že jsem to pochytil dobře) a já se s vámi teď podělím o dojmy:

Moderátorka Míšá je tak free — cool — in, že to z ní až kape. Naštěstí na obrazovce nebývá dlouho, je tam jen jako mluvící hlava (s dlouhýma nohama), aby bylo mezi písničkami na co prostřihnout. Pokud tedy nedělá rozhovor s nějakým hostem, pak je na obrazovce delší dobu a je to slabší. Ovšem zdaleka ne tak blbé jako Leoš, jehož koeficient SVEN je > 1.

Stěžejní částí je hitparáda, hlasování diváků, ceny atd. jako u nováckého Esa. Ale písniček je víc, asi třicet, ukázky kratší a výběr — no posuďte sami: Od Britney Spears přes Outcast, Horkýže Slíže a NoName až ke Korn a Danu Landovi. Letmým poslechem soudě je nejvíc hip-hopu a příbuzných směrů.

Dojali mě dva týpci ze Slovenska, nezaznamenal jsem jak si říkali, kteří, ač z Petržalky, se tvářili, hýbali a mluvili jak černoši z Bronxu Nejbronxovatějšího, tvářili se drsně, jako by právě přes hranice u Rajky propašovali kilo kokainu, a doprovázeli to sloganem Mám svoj plán, no komedie. Nevím čím to je, ale těm černochům to jejich rapování taknějak víc věřím.

Jo a taky jsem viděl, slovy Míšééé, jednu „vymazlenou reportáž”.

Stručné resumé: Moderátorka frikulína, výběr hudby široký. HIT asi vyhledávat nebudu, ale zachytím-li ho při poobědovém trávení, podívám se. Pořad neurazí a je možné, že zaslechnu něco, co mě zaujme.

Koeficient SVEN: 0.3 (hudba) — 0.5 (moderátorka)


Zadal Arthur Dent, 24.04.2004 14:32:07, 6 komentářů...,
TrackBack URL tohoto příspěvku je http://www.maly.cz/tb.php/846

Zpět na článek

HotLinks
Zobrazit komentáře v chronologickém pořadí

 - Blanka (web)
(24.04.2004 17:56:35)

"Dojali mě dva týpci ze Slovenska, nezaznamenal jsem jak si říkali, kteří, ač z Petržalky, se tvářili, hýbali a mluvili jak černoši z Bronxu Nejbronxovatějšího, tvářili se drsně, jako by právě přes hranice u Rajky propašovali kilo kokainu, a doprovázeli to sloganem Mám svoj plán, no komedie. Nevím čím to je, ale těm černochům to jejich rapování taknějak víc věřím."
Pravdepodobne skupina Kontrafakt - napr. :
[blog.lide.cz/..indy../po_stopach_slovenskeho_kontrafaktu/]
[www.techno.cz/misc/clanek.php?id=5905]
[www.ireport.cz/article.php?sid=994]
[www.freemusic.cz/clanky/3057.html]
[www.phatbeatz.cz/index.php?kam=1a&cid=336&sh=6]

Blanka



    

Re: - Arthur Dent (web)
(24.04.2004 19:20:34)

Je to možné. Nezaujali mě natolik, abych si pamatoval jejich jméno.
    


lol - Lendys (web)
(25.04.2004 13:34:46)

{big grin} přesně, z pořadu mám stejný dojem
    


Míšááá :o) - NZNamy (web)
(26.04.2004 15:20:35)

Bohužel jsem to viděl jen jednou, tak nemůžu sloužit přesnou pointou, ale když v jednou díle kladla dotaz "Kolik slepic je na obrazovce?" a snažila se naznačit, že jen jedna (plyšová na gauči) to nebude, tak jsem jí musel přiznat body. :o)
Ale holt nemůžu sloužit, jestli by to pak bylo vyhodnoceno jako správná odpověď...
(tedy v mnou spatřeném díle měla SVEN 0.35, ale každý máme slabší den, že...)
    


 - sofii (web)
(15.05.2004 16:12:29)

tak vam reknu, ze pisu o muzice do takoveho hezkeho maleho stredoskolskeho casopisu a tentokrat jsem psala recenzi na h.i.t. a ted najdu tenhle clanek a dojmy mame hoodne podobny{smile}
    


moderátorka - Lenka (web)
(28.06.2004 19:05:00)

Zdravím. Ten hudební pořad je velmi ubohý. Dříve h.i.t. uváděla naprosto jiná moderátorka která taky za moc nestála ale v porovnání s touto dokonalou barbínou byla alespoň zajímavější na pohled. V Esu taky málokdy trefí můj hudební vkus ale musím uznat že mi moderování Leoše přijde poměrně vtipné a často se u toho pobavím. Není z čeho moc vybírat a když je tak jsou to pořady dlouho v noci.
    
HotLinks
Zpět na článek