.: Rychlé menu: navigace .:. odkazy .:. kategorie .:. vyhledávání .:. archivy .:. autoři :.  

25.06.2003



Zejména ty, co jsou psány někým, kdo má tu drzost, že píše na internet a neumí HTML, PHP, ASP, MySQL, Perl, XML a BFLMPSVZ!

Koukám se na diskusi k článku od DarkMastera a takovou větu cítím nevyřčenou ze spousty příspěvků. Hlavně z těch, co píšou: „Nové weblogy nejsou dobré, protože nejsou XHTML1.1 validní” (na weblogu je přeci důležitější sdělení než forma, nemyslíte?) a ještě víc z těch, kteří píšou „Ti noví akorát zdevalvují název weblog”.
Mám dojem, že to je názor zapšklých jedinců, co si sami v potu tváře nastudovali všechny ty věci, jako je XHTML a CSS, udělali si svůj weblog a teď se nemůžou smířit s myšlenkou, že to bude mít někdo jiný „bez práce”, že jen přijde a píše.

No ale přeci jen v něčem mají pravdu. V tom, že vznikla spousta blábolů. A abych vám ušetřil čas s jejich vyhledáváním, máte tu odkaz na Last Ten nových weblogů. Další nominace posílejte eLKa nebo mně.

Jen na ukázku z jednoho báječného: Už sem blog dělal! už 6 lidem. Ahoj,chcete také blog???Já osobně sem dělal blog už 6 lidem,a mám od nookie žádost,jestly jí neudělám blog,a já na to,jasně proč ne,není problém,chcete blog také??rád vám ho udělám,požadavky,budu potřebovat,heslo,jakou barvu pozadí a tak dále,to se pak domluvíme!Až bych blog dodělal tak si jistě změníte heslo,nebojte se,moje zásady,Nikdy nekoukám do osobních údajů,jen dám nastavení,můj blog,(jako váš)a začnu dělat!

Příspěvky už zvládnete,že je neumíte??já vás to naučím!



Ale abych jen nehaněl: Máme i nadějné uživatele — například Ota, Mentor, HUB a další (dokonce i jedna žena, ale budu diskrétní) mají určitě šanci nezapadnout...


Zadal Arthur Dent, 25.06.2003 11:16:10, 11 komentářů...,
TrackBack URL tohoto příspěvku je http://www.maly.cz/tb.php/276

Zpět na článek

HotLinks
Reakce na jiných stránkách (TrackBack)
Prevazne neskodny...: Sociální experiment s českým bloggerstvem
Zobrazit komentáře v chronologickém pořadí

telegram - orA

To byl sand telegram? Jen misto stop tam bylo blog {wink}
1/ Uprimne receno i mnoha dila, psana nespisovne az podivne, v literature vynikla.
2/ neni validnost jako validnost. Kolik z vas/nas si projede cizi stranku validatorem? Maximalne nabusenci, co se chlubi, ze jejich stranky jsou 100pro valid (hmm, obcas to neni valid na muj prohlizec). Dulezite je aby to (stranky) prohlizece zobrazily, prehlednost a obsah co ma co rict...
    

Re: telegram - Mentor Nadějný (web)

>Dulezite je aby to (stranky) prohlizece zobrazily, prehlednost a obsah co ma co rict...
Validní stránky jsou dobrým předpokladem, že se web dobře zobrazí (samožřejmě není problém napsat stopro validní stránku, která bude úplně k nepotřebě).
    


Diskrétnost? - Trillian

ale povídali... ty jsi to zamlčel, protože víš, že teď se každé blogerce tetelí dušička: "jsem to já" ;o) to ale není moc hezké, ale je to chytré :o) a hlavně, narcisové v nás mají radost :o))))

mimochodem, některé blogy opravdu stojí za to, už pro tu legraci jsem (asi jako každý) nejprve klikla na "nepovedené ;o) člověka potěší, když slyší o neštěstí... :o)
    

Re: Diskrétnost? - Arthur Dent (web)

I tak si to lze vysvětlit... {smile}
    

Re: Diskrétnost? - Trillian

:o) vysvetlit se to da ruzne... nejvic asi potmesilosti a skodolibejsi :o) nebo taky tim: "hura, nejsem tam!" ;o)
    


Blog - HUB (web)

O slově BLOG jsem se dozvěděl díky Arthurovi. Já myslím, že to nebude jen chvilkový BOOM, statické stránky už podle mě tak moc nefrčí a pokud člověk nemá FTP program a TXT editor, pak na web nic nepřidá, ale Blog je takový flexibilnější. A díky Arthurovi je flexibilnější na druhou.
    


Diskrétnost - Ota (web)

Arthure, až budeš příště psát o zážitcích z bloguje.cz, tak NEMUSÍŠ BÝT AŽ ZAS TAK DISKRÉTNÍ.
    

Re: Diskrétnost - Arthur Dent (web)

Dobrá - Arsi je uz "ostrilena" a ta velmi nadějná je Trillian...
    

Re: Diskrétnost - Lada Rejpal (web)

Trillian? Ten Stopar se nam mezi blogy zacina hezky "rozlejzat" {smile}. Hned na ni mrknu, dik za tip{smile}
    

Re: Diskrétnost - Trillian

kdo jiný, než jediná ženská v "týmu" "stopaře" by si zasloužil mít svůj weblog? ;o)
    
HotLinks
Zpět na článek