.: Rychlé menu: navigace .:. odkazy .:. kategorie .:. vyhledávání .:. archivy .:. autoři :.  

12.01.2004



Ale jo, můžu si za to sám. Nedbal jsem varování... Zato vám mohu přinést důkaz místo slipů!

Nevíte o co jde? Tak to tedy zůstaňte ve své nevědomosti. To myslím vážně! Buďte rádi, že to nevíte, protože byste mohli podlehnout pokušení se na to podívat. A to bych vám nedoporučoval. Ani komora zubních lékařů to nedoporučuje, nemluvě o komoře psychiatrů, pediatrů, pedofilů a Ústavu pro jazyk český...

Jmenuje se to Svůdná šance, jde to na Primě v noci a princip pochopíte z jedovatostí, které na tento pořad vrhly ostatní weblogy (jejich seznam viz výše, odkaz varování). Gró toho celého je vytáhnout peníze z kapes jedinců, co budou volat na nějaké nehorázně zpoplatněné číslo, musí se dovolat třiatřicátí (nebo osmadvacátí nebo třicátí šestí, jak se zrovna slečně moderátorce zachce), uhodnout nějaké slovo, které je na obrazovce buď přeházené nebo nedokončené, pak si tipnout kolik má slečna pingpongáčů ve škatuli před sebou a tím buď vyhrát krásných pětatřicet tisíc nebo krásných a navíc garantovaných patnáct set nebo jinou krásnou částku. Tedy nic intelektuálně náročného, ale taky — kdo by přemýšlel u televize ve dvě v noci?

Takže princip pořadu je známé „Zavolej, čekej na telefonu (a plať), máš šanci že vyhraješ”. Odtud tedy ta šance. Ale proč se to jmenuje „svůdná”???

Slečna je nejen chemlonová blondýna, trošku podobná Daně Marklíkové, ale navíc buď šilhá nebo je blbě nalíčená a má... ehm... no, můj slušnější spolužák to nazýval hubu jak sak na zmije (ani se neptejte, jak to nazýval ten méně slušný...) Nepřitažlivost sama. Uznávám, někomu může připadat svůdná, mně připadala svůdná pouze tehdy, když jsem zeslabil zvuk, vypnul obraz a představil si Marii Kabrhelovou v černém krajkovém body.

Možná je inzerovaná svůdnost představována těmi fotkami slečen v bikinách. V tom případě by bylo asi nejlépe, kdyby fotka byla přes celou obrazovku a slečna moderátorka mluvila odněkud ze zákulisí. Bylo by to jako když si pustíte rádio k listování Playboyem.

Možná mají být svůdné ty peníze, protože o nich moderátorka neustále mluví jako o „krásných tisících”. Ale ani 40.000 není tak svůdných, abych volal někam a riskoval, že se mi tahle paní ozve ve sluchátku.

Pokud jste nedostali krvácení do mozku při pohledu na ni, tak zkuste alespoň tři minuty poslouchat její monotónní projev (.mp3, 2MB). Slečna nejen huhňá, jak tvrdí Zapíchnutý vidle, slečna navíc i mumlá, šumluje a vůbec předvádí celou škálu syndromů z učebnice pro začínající logopedy.

A pokud vás ani její mumlání nedorazí a pokud si pohráváte s myšlenkou, že si „zasoutěžíte”, tak zkuste také napsat do firmy WS, protože jste ideální kompars do teleshopingu. Budete dělat Jéééé a Och a tleskat zoufalcům, co budou předvádět Opravdu Skvělý Odšťavovač Na Citrusové Plody ("Zavolejte ihned a obdržíte i tento báječný rovnák na vohejbák ZCELA ZDARMA!") Můžete zkusit případně získat angažmá jako manekýn u MUDr. Cimického nebo prorazit v regionální politice. Každopádně ale přestaňte číst tento weblog.

Samosebou nechtěl bych být na místě té nebohé ženy. Asi každý člověk, donucený nonstop optimisticky žvatlat, by mektal takové kraviny jako ona (Cituju: Pro vás jsem v tuto noční hodinu také vzhůru, protože já chci dnes někoho odměnit proto vy mi musíte zavolat správnou odpověď a potom... ) dikcí, která by uspala i draka Ladona. Možná by ale bylo lépe, kdyby Prima nenutila nikoho být na místě moderátora Svůdné šance, přestala ten program vysílat a vrátila se k osvědčenému teleshoppingu.

Mimo jiné proto, že mě moc zajímá, jak teď vypadá ta zeď, co ji minulý týden vymalovali ti dva ajeťáci v kvádrech...


Zadal Arthur Dent, 12.01.2004 2:37:42, 23 komentářů...,
TrackBack URL tohoto příspěvku je http://www.maly.cz/tb.php/700

Zpět na článek

HotLinks
Reakce na jiných stránkách (TrackBack)
Prevazne neskodny...: Lehkoocí čtenáři
Zobrazit komentáře v chronologickém pořadí

 - Adam Javůrek (web)

Dramatičtější pořad je na celé planetě jen jeden - Panorama na ČT2.
Já asi začnu sbírat nejlepší průpovídky té paní {smile} Na čele žebříčku se zatím drží: (necituji přesně) "A pokud mi zavoláte a řeknete mi, co potřebuju slyšet, můžete vyhrát krásných čtyřicet pět tisíc, což pro vás může znamenat velké štěstí, ale nezískáte jenom štěstí, ale také krásných čtyřicet pět tisíc."
    


 - Filip Rožánek (web)

Já bych řekl, že Prima s tím nemá mnoho společného, tedy že je to pořad na klíč.
    

Re: - Adam Javůrek (web)

Prima s tím pořadem má společné to, že ho vysílá {big grin}) A to je dost, ne? {wink}
    


arthure, zas jsi mě dostal - řetěza (web)

hláška o regionální politice a celý odstavec kolem, z toho mi jde hlava do kolen {big grin}
proč nejsi spisovatelem? nemusel bys trávit silvestra v římě :o))
    


no, dělá kariéru - Trillian (web)

když si vezmu, že ten pořad začínal na TV Praha, kde jsem na něj fascinovaně zírala čtvrt hodiny a opravdu si přišla jako ovládaná hypnózou či psychózou...
pamatujete na psychotronika v přímém přenosu? ten pán jak jen tak lehce kroužil rukama a za ním byl nějaký ten energetický obrazec? :o)
    

Re: no, dělá kariéru - loar (web)

Jojo, na TV Praha je to porad. Jedna slecna se strida s mladikem a porad se nemuZu roZhodnout, ktery Z nich ma straslivejsi projev {smile}
    


 - Petr Olmer (web)

Něco podobného vysílá i pražská televize (nevím, jak se jmenuje) přes den. Hlas je tentokrát krásně modulovaný a zpívá: Kdoé sé doévoéláé...
    


To je teda síla. - Markéta P. (web)

Z té nahrávky jsem vydržela asi 10 sekund, lituji tě, že jsi to musel _tři_ minuty nahrávat ...
    


 - Vesničan (web)

Tak tento radostný soutěžní pořad jsem viděl poprvé v životě na Štědrý, či který vánoční den. Byl umístěn na stanici, která se jmenuje Galaxie (nebo se tak jmenovala dříve a dnes se jmenuje úplně jinak?), či jak a já fascinovaně koukal celých dvacet minut na pouťového vyvolávače, an zvyšuje výherní částky až k neuvěřitelným hodnotám, jelikož zadání úkolu bylo natolik složité, že jsme se ve čtyřech nedopočítali množství čtyřúhelníků v obrazci.
Pevně věřím, že se tato skvělá soutěž velmi brzy zabydlí na všech televizních kanálech a vytěsní ty všelijaké milionáře, padáky, hodiny a co já vím co ještě!
Nejvíc ze všeho mě štve, že jde o cizí nápad a cizí realizaci! Proč to nenapadlo mne! Vždyť jak je jednoduché spočítat si rozdíl, mezi sumou nákladů na vysílací čas, vyplacené výhry a honorář vyvolávači, a peněz získaných z telefonátů (38(?)(64?)Kč/min)hravých a soutěživých trotlů!? Tím spíš, pokud na to člověk má vzdělání!!
Nojo, já jsem holt Vesničan z Pupíkova. I kdybych na to přišel, stejně bych byl druhej. My, tady na venkově, prostě myslíme pomaleji.
    

Re: - White Dog (web)

Vy na venkově nemusíte nutně myslet pomaleji. Viz. [www.blog.maly.cz/pnc505.html&enhance=zp]%ECt
    

Re:Ten článek znám - Vesničan (web)

Nepřispíval jsem sice v komentářích, ale jednu zkušenost, vlastně dvě, bych měl.
1. Jako malý, asi desetiletý kluk, jsem chtěl, aby mi máma udělala krátké kalhoty z nových dlouhých. A na konce nohavic, které by k sobě po ustřižení pasovaly, našila dvoudílný zip. Tím pádem bych měl na léto kraťasy a na chladnější období dlouhé kalhoty. No co já sklidil posměchu! A dneska to nosí každej druhej trumbera.
2. Cca před dvěma lety byla v Pupíkově k mání nevelká výrobní hala. I se strojovým parkem. Zádný technický zázrak, soustruhy i frézy pamatovaly henleinovo dětství, ale byly. V momentě jsem dostal nápad. "Muchlačka na PET-lahve". Jednoduché technické řešení - soustava páky a nůžkového mechanismu, něco kov, něco plast, připevnit na zeď a je tu mašinka do každé domácnosti. Bink, začnu se zajímat o podmínky úvěrů, nakreslím výkres výrobku, obesílám patentový úřad a... Jsem druhý. Ten den, kdy očekávám rozhodnutí PÚ vidím v televizi nějaký šoping (ať s Helmutem, či jiným kejklířem, to je jedno) a je mi nabízen můj zamýšlený produkt.

Tak kdo je větší smolař? Já, nebo Cimrman?
    

Re:Ten článek znám - Jerry (web)

Je fakt, že na Cimrmana zbyly alespoň ty dvoudílné plavky {smile}
    


Čas - Jerry (web)

Právě jsem se podíval na program Primy a poslechl si nasdílenou empétrojku. Prosím autora článku, ať mi sdělí úplnou pravdu v celé hrůzné nahotě a nic nezamlčuje: skutečně tam TA ŽENSKÁ TAKHLE ŽVANÍ CELOU HODINU A PĚT MINUT???
    

Re: Čas - Arthur Dent (web)

Nevím... Ještě se asi nenašel nikdo, kdo by to opravdu hodinu a pět minut sledoval. Všichni, kteří se o to pokusili, jsou zatím v nemocničním ošetřování, medikováni silnými dávkami Plegomazinu a dalších neuroleptik a nejsou schopni podat svědectví.
    

Re: Čas - Vesničan (web)

Vy z toho máte prču, ale od těch vyvolávačů to je výkon jako prase! Zkuste si někdo takhle klábosit hodinu do zdi! Za pět minut máte pocit, že už to trvá čtvrtý den!
    

Re: Čas - Arthur Dent (web)

Viz předposlední odstavec: "Samosebou nechtěl bych být na místě té nebohé ženy..." a d.
    

Re: Čas - Vesničan (web)

Určitě to nedělá za mzdu pokladní v hypermarketu!
    

Re: Čas - Arthur Dent (web)

Ne. Zcela jistě to dělá za mzdu moderátorky Svůdné šance na TV Prima. {smile}
    


Re: Čas - NZNamy (web)

Jak tady už někdo zmiňoval ten díl se čtyřúhelníkama, tak ten jsem sledoval, protože mě zajímalo, kolik jich tedy je a mimochodem to byl jediný nedebilní úkol, který jsem tam zahlédl (ještě měli jeden s čísly, ale tam bohužel nevím, jak to dopadlo, ten byl debilní, ale pouze ze strany řešení). Čekal jsem tedy až téměř do konce a je fakt, že jsem to pak musel rozcházet... :o)
Jako první jsme tam viděli toho ulízance, kterého jsem považoval za Ostraváka, mimochodem ta další slečna "moderátorka" mi ostravský původ pořadu nevyvrátila.
Za to na konci neměla pingpongáče, ale člověk hledal tři žolíky z 12 koleček...
Jo a jmenovalo se to Chytrý prachy!
(Je fakt, že nikdo normální by to tak dlouho sledovat nevydržel, ale asi mám na úchyláky úchylku... :o))

Přiznávám bez mučení - sledoval jsem to ze studijních důvodů: Jakou šanci má člověk, který se dovolá, vyhrát a jestli se to provozovatelům vyplatí. Můžete jednou hádat, k čemu jsem dospěl. :o)
    


 - Jiri Krakora (web)

Ještě, že mám TV PRAHA. Když budu potřebovat slyšet Horsta Fuchse, přepnu tam.
    

Re: - Comanche.cz (web)

Na TV Praha běží tato show v dobý, kdy na ostatních kanálech vysílají zprávy.
Když chci provozovat intelektuální masochismus, tak je to super volba.
Horst Fuchs je proti tomuhle břídil. {smile}
Pořad má tři moderátory a jak jsem pochopil, tak se předhánějí v tom, kdo bude více kývat rukama a napodobovat tak větrný mlýn. {smile}
    


Navíc chyba! - Honza (web)
(26.01.2004 02:52:15)

No, tak sem se zkusil podívat - a co nevidim. Moderátorka chce, abychom z písmen O, B, Ě, T a Í složili projev lásky nebo tak něco ... To ale nejde! Jako správnou odpověď uznala "obětí". To ale jako první pád nic neznamená ...
    
HotLinks
Zpět na článek