.: Rychlé menu: navigace .:. odkazy .:. kategorie .:. vyhledávání .:. archivy .:. autoři :.  

17.03.2004



Ten první článek neměl mít pokračování, ale má... Přeci jen se dějí i pozitivní věci.

White Dogovi to nepíše. Nedivím se mu, mně to taky nepíše. Vytratila se původní radost z psaní... Autocenzura už je silnější.

Já teď zkusím trochu změnit svůj postoj k psaní, uvidíme, zda to pomůže. Někteří už vědí jak.

Koukal jsem na kritiku BrBlogu a po pravdě řečeno — čumím, hoši, čumím... Když někam jdu a nebavím se, zatímco ostatní ano, je to v první řadě můj problém. Tedy v tomto případě váš. Máslo například usoudilo, že se tam kromě tří lidí sešla banda ubožáků. Já usoudil, že Máslo má problém nazvaný „ach jo, jsem mnohem lepší a kvalitnější než vy a vím to”.

Při té příležitosti jsem včera prohodil několik slov s Jirkou Koubou a s Arsinoe, vzpomněl jsem si na maily od některých uživatelů na Bloguje a zformuloval jsem následující misantropický postulát:
Každý, kdo udělá něco pro lidi, třeba ve svém volném čase nebo dokonce zdarma, by měl dostat na záda cedulku s nápisem IDIOT, do ruky řehtačku, na hlavu čepici s rolničkama a měli by ho na posměch hnát bičem po městě, aby si na něj mohli lidi ukazovat, smát se mu, plivat po něm a volat: „Podívejte, to je ten co udělal něco pro lidi! Hanba mu!”.


A teď ta pozitiva: Můj balíček součástek UPS právě dopravilo do Louisville v Kentucky a přesun pokračuje. Sledování dodávky je zábavná věc, jen doufám, že nebudu sledovat, jak balíček leží měsíc v nějakých horoucích peklech...

A až dorazí, budu si montovat ptákovinky s mikrokontrolérem AVR, propojím si to s pičítačem, zase budu programovat ve strojáku (nacpat do dvou kil paměti AVRka ovladač klávesnice a sériového portu, to je výzva!), a celá blogsféra mi bude ukradená. (Díky člověku s nickem pan_kac za tip)

A až to bude, udělám si pro to stránky a konečně tak hnu s redakčním systémem. {smile} Potřebuju si zkrátka od PHP a psaní na čas odpočinout...


Zadal Arthur Dent, 17.03.2004 11:10:29, 11 komentářů...,
TrackBack URL tohoto příspěvku je http://www.maly.cz/tb.php/799

Zpět na článek

HotLinks
Zobrazit komentáře v chronologickém pořadí

 - eLKa (web)
(17.03.2004 11:46:29)

Mimochodem, Jirka Kouba už to zabalil...
    

Re: - Arthur Dent (web)
(17.03.2004 12:00:12)

Teď jsem se to taky dozvěděl... Obávám se ale, že to Kouba opravdu zabalil, nikoli "zabalil" jako Point nebo Websky.

R.I.P.
    

Re:Taky - Jarda (web)
(17.03.2004 12:35:38)

se obávám, že je to konec a nikdy jinak. Škoda, už jsem o tom napsal na svém blogu. [www.zemekoule.net/31266_item.php]
    


Mimochodem - Jarda (web)
(17.03.2004 12:37:16)

máme té poslední větě rozumnět tak, že zvelebování bloguje.cz na nějakou dobu odkládá ? nebo nadobro končí ?
    

Re: Mimochodem - Arthur Dent (web)
(17.03.2004 13:06:59)

Nekončí, kdepak. Ale rozhodně nebudu dělat žádné převratné novinky, spíš jen tak upravovat a dodělávat... Až zas chytnu slinu, bude toho víc {smile}
    

Re: Mimochodem - Jarda (web)
(17.03.2004 14:06:22)

Rony má pravdu. Všeho moc škodí a někdy je potřeba si prostě odpočinout. A pak se určitě budou dít věci. Bloguje je dneska ten nejlepší blogovací systém co znám a umí to víc, než kterýkoliv jiný systém.
    


Re: Mimochodem - rony
(17.03.2004 13:19:54)

zvelebovanie bloguje.cz

zoberiem to z dvoch pohladov

1. doterajsi vyvoj bol naozaj velmi dramaticky az do tej miery, ze sa musi kdesi prejavit - Arthurov vykon je tu maximalne obdivuhodny pricom si treba uvedomit, co napisal v prispevku: dorazi ta celkom urcite nejaky bezvyznamny hnup svojimi sprostymi poznamkami. Pevne verim, ze ten isty hnup sa neskutocne tesi zo svojich hovien okolo seba. Urcite nie je dobre, pokial pozadujes, aby takuto aktivitu vsetci dokonale zboznovali lenze si aj tito hnupi musia uvedomit, ze centrum ich vesmiru nie je ich vonave hovno.

2. unava z doterajsieho vyvoja sa urcite prejavila a preto je pochopitelna akakolvek prestavka alebo proste bod, kedy sa uz investovanie do rozvoja systemu neprejavuje tak razantne ako predtym. Proste stavba je hotova, funguje a vyzaduje uz iba udrzbu. Aj ked chybaju niektore casti alebo by sa dali prerobit, nie je to pre funkcnost prilis dolezite.

Rozoberat dalsie okolnosti nema zmysel{wink}
    


 - Markoff (web)
(17.03.2004 17:37:27)

btw. este stale nechapem preco mate v lavom stlpci nejake radoby at adresy ked su to priame linky na e-maily vhodne pre spam roboty...
    

Re: - rony (web)
(17.03.2004 18:52:49)

momentalne, ked to tam maju uz rok je to absolutne nepodstatne, ci to teraz zrusia {wink}
    


 - pixy (web)
(17.03.2004 21:59:37)

Mne neco povidej... Rolnicky uz mam, shanim rehtacku...
    


nzc - pan_kac (web)
(18.03.2004 01:54:11)

rado se stalo (:
jinak dalsi inspirace, pripadne kontakty a zdroje soucastek na tehle konferenci:

[archive.gin.cz/hw-news/maillist.html]
    
HotLinks
Zpět na článek